Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nie, módy som skrz MP vypol, lebo v MP nefungujú.

A to ma teraz tak napadlo, ty máš zapnuté módy a tak ideš hrať MP? Ak hej, tak ich vypni a tak skús zapnúť.

Odesláno

Tabuľku vyhadzuje iba na ten steam. Už fakt neviem čo by tam mohlo byť.

Spätne som pozeral príspevky čo som ja písal, tak ja som musel ešte aj profily vyhodiť do koša, ale už si nepamätám či mi dačo vyhadzovalo, nejakú tabulku.

Skús dať ets a aj steam na Céčko, nech je to na jednom. (si písal, že jedno máš na D a druhé na C disku.

Odesláno

Hru musís mit rozchozenou pres Steam - Na Steamu si aktivujes cdkey, ktery dostals, tim si ji pridas do knihovny, stahnes, stahnes MP, ten nainstalujes a musi to valit

Odesláno (upraveno)

Ok, skus jeste proverit integritu souboru, pravim klikni v klihovne a dej Vlastnosti, na zálozce Místni obsah je moznost provest overeni souboru. Taky se mrkni na BETAs, co tam mas za verzi. Ja tam mam NONE, ale multak nejezdim.

Pokud ani to nepomuze, skus do adresare, kde mas ETS nainstalovany, ten soubor nahrat. Já mám hru a ten soubor na e:\SteamLibrary\SteamApps\common\Euro Truck Simulator 2\bin\win_x86\

Nahrál jsem ho na ulozto: http://uloz.to/x2AXcXjJ/steam-api-dll

post-45403-0-17329000-1420228946_thumb.p

Upraveno uživatelem MrChodny
Odesláno (upraveno)

Vzdávám to.

Poslední věc, co bych zkusil, je hru smazat a znovu ju nainstalovat načisto přes Steam, tj. neinstalovat z CD ale stáhnout ji.

Případně zkus podporu přímo na stránkách toho multiplayeru: http://forum.ets2mp.com/

Upraveno uživatelem MrChodny

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...