zaborak Odesláno 13. prosinec 2014 Odesláno 13. prosinec 2014 Zdravím, mám dotaz, kamaradka má 306 1.6 65 kw, přišla s tím, že se auto dusí, projel jsem si ho, dělá to naprosto náhodně za jízdy, ať už na vysokých, či nízkých otačkach motor se přidusí, občas problikne diagnostika motoru, když to začne dělat tyhle problemy. Motor taky žere poměrně dost oleje, dočetl jsem se že 3/4 L na 1000 km se ještě dá, ale toto žere ještě víc. Svíčky jsem koukal, že jsou poměrně orezlý, jak kdyby typl bych si chudá směs ? Koukl jsem se a chyběla i chladici kapalina, dolil jsem tedy i kapalinu týden vše v pořádku, ať už autu davala, nebo ne a po týdnu z ničeho nic, když auto nehnala po cca 35 km pruměrnou rychlostí 70 začalo zase chcípat a vařilo. Nějaky napady ? Citovat
Guest servisman Odesláno 13. prosinec 2014 Odesláno 13. prosinec 2014 Když to tak čtu nějaký ten servis co bylo děláno a pod? kdy se měnily filtry,svíčky a další?? Nebo to od někoho koupila a jsou problémy?Pokud jezdí jen krátkou trasu tak se blbě pozoruje na delší je to třeba znát třeba jako prasklá hlava. osobně asi podle mne by stálo za uvahu řešit gufera -spotřeba oleje a vyměnit svíčky Citovat
zaborak Odesláno 13. prosinec 2014 Autor Odesláno 13. prosinec 2014 Právě že toho moc nebylo děláno, dala to do servisu, nevím co s tím dělali, ale po týdnu to začalo znovu. Co to koupila, dělá to tyhle problemy. Jezdí 35 km do práce a z prace. Předchozí majitel moc informací nedal, takže těžko říct, kdy se dělali filtry, svíčky jsem měnil 14 dní zpět a na týden to ustalo. Zkusíme zjistit od předchozího majitele nějake info, co kdy bylo dělaný. Citovat
Guest servisman Odesláno 13. prosinec 2014 Odesláno 13. prosinec 2014 Nevím jak kdo já když koupil auto tak jsem udělal prvotní servis,oleje filtry svíčky rozvody a byl jsem si jist .U takto servisovaného auta to je občas jako koukat do křištálové kole a jen hádati. Chce to k někomu kdo udělá základní věci a drobet tomu rozumí ono servis a servis je někdy velký rozdíl. Citovat
zaborak Odesláno 13. prosinec 2014 Autor Odesláno 13. prosinec 2014 Právě..ten servis co tam mají je nic moc. Zkusíme chlápka co dělá přímo peugeoty kousek odsud tedy. Citovat
Guest StibTo Odesláno 13. prosinec 2014 Odesláno 13. prosinec 2014 co začít diagnostikou zda se něco neobjeví ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.