kukikuk Odesláno 7. prosinec 2014 Odesláno 7. prosinec 2014 Zacal me pravy xenon u mého coupe 407 svitit cervene a pak prestal uplne. Chtel bych se zeptat, zda se musí koupit xenon i s výbojkou jak je to u skoda a wolksvagenu a nebo staci jen samotna xenon. zarovka dekuji. Citovat
Návštěvník Odesláno 7. prosinec 2014 Odesláno 7. prosinec 2014 Proč by se kupovalo celý světlo? I u Škody či VW se kupuje jen výbojka. Jestli svítila do červena, tak je asi v pánu. Kup jen výbojku. Citovat
kukikuk Odesláno 7. prosinec 2014 Autor Odesláno 7. prosinec 2014 U skoda a vw se meni jak rikša i ta výbojka i s menicem a to cele stoji kolem 4tis. Proto se ptam, zda to u Peugeota je jiné. Zatím sem to ještě neresil u 407, ale u ostatních Peugeotu sem menil jen zarovku. Citovat
Návštěvník Odesláno 7. prosinec 2014 Odesláno 7. prosinec 2014 Nevím co je rikša, ale když odejde výbojka, není nejmenší důvod k výměně čehokoliv jinýho. Před dvěma týdny jsem dával D1S do Octavie a nic jinýho se neměnilo. Citovat
kukikuk Odesláno 7. prosinec 2014 Autor Odesláno 7. prosinec 2014 Ano ale je to sloucena zarovka i s výbojkou pokud tomu dobře rozumim. Napr. u Audi jsem kupoval jen xenonovou zarovku cca 200kc tady se musí koupit komplet a cena je uplne jinde. Citovat
Přema Odesláno 7. prosinec 2014 Odesláno 7. prosinec 2014 (upraveno) D1S výbojka i ze součásti trafa 407 coupe ...... D2S výbojka bez trafa třeba 407 sedan , sw, ano musíš koupit D1S ale nemyslím že je cena někde jinde....a ano kup výbojku nejlépe jenom jednu ( když druhá ještě svítí ) za 200,- Kč nějakou čínu co vůbec nesvítí.....ano to je Ti podobné.... Upraveno 7. prosinec 2014 uživatelem Přema Citovat
kukikuk Odesláno 7. prosinec 2014 Autor Odesláno 7. prosinec 2014 Premo vůbec nevim o cem to mluvíš objednal jsem si výbojky original OSRAM a oba kusy vždy menim, ty jses opravdu dost často mimo. Jinak Orig stoji kolem 2tis a to si myslim ze je jina cena nez u d2s. To ze ti někdo nakecal nesmysly o display rt3 se s tebou koukam asi potahne dost dlouho. Citovat
Přema Odesláno 7. prosinec 2014 Odesláno 7. prosinec 2014 (upraveno) já sem mimo ale hlavně že ty si v obraze....... jak tak čtu. :D nevím co tu meleš o rt3 ..... Upraveno 7. prosinec 2014 uživatelem Přema Citovat
kukikuk Odesláno 7. prosinec 2014 Autor Odesláno 7. prosinec 2014 koupeno, téma se muze uzavřít. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.