Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zacal me pravy xenon u mého coupe 407 svitit cervene a pak prestal uplne. Chtel bych se zeptat, zda se musí koupit xenon i s výbojkou jak je to u skoda a wolksvagenu a nebo staci jen samotna xenon. zarovka dekuji.

Odesláno

Proč by se kupovalo celý světlo? I u Škody či VW se kupuje jen výbojka. Jestli svítila do červena, tak je asi v pánu. Kup jen výbojku.

Odesláno

U skoda a vw se meni jak rikša i ta výbojka i s menicem a to cele stoji kolem 4tis. Proto se ptam, zda to u Peugeota je jiné. Zatím sem to ještě neresil u 407, ale u ostatních Peugeotu sem menil jen zarovku.

Odesláno

Nevím co je rikša, ale když odejde výbojka, není nejmenší důvod k výměně čehokoliv jinýho.

Před dvěma týdny jsem dával D1S do Octavie a nic jinýho se neměnilo.

Odesláno

Ano ale je to sloucena zarovka i s výbojkou pokud tomu dobře rozumim. Napr. u Audi jsem kupoval jen xenonovou zarovku cca 200kc tady se musí koupit komplet a cena je uplne jinde.

Odesláno (upraveno)

D1S výbojka i ze součásti trafa 407 coupe ......   D2S výbojka bez trafa třeba 407 sedan , sw, ano musíš koupit D1S ale nemyslím že je cena někde jinde....a ano kup výbojku nejlépe jenom jednu ( když druhá ještě svítí ) za 200,- Kč nějakou čínu co vůbec nesvítí.....ano to je Ti podobné.... :blicismajlik

Upraveno uživatelem Přema
Odesláno

Premo vůbec nevim o cem to mluvíš objednal jsem si výbojky original OSRAM a oba kusy vždy menim, ty jses opravdu dost často mimo. Jinak Orig stoji kolem 2tis a to si myslim ze je jina cena nez u d2s. To ze ti někdo nakecal nesmysly o display rt3 se s tebou koukam asi potahne dost dlouho.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...