misuge7276 Odesláno 1. prosinec 2014 Odesláno 1. prosinec 2014 Ve voze mám originál rádio které hraje a plní vše co má kromě CD. Když chci spustit CD tak vjede do mechaniky ale už se neroztočí ani nenačte a po chvilce vyjede. Nevíte čím by to mohlo být? Zkoušel jsem zasunout i čistící CD ale dělá to to samé. Předem díky za rady Citovat
Charlie 1 Odesláno 1. prosinec 2014 Odesláno 1. prosinec 2014 Sehnat jiný rádio s CD,ty CD mechaniky se dost sypaly,je to Clarion ze?dají se sehna t od 1000-výš.... Citovat
HonzaZ Odesláno 1. prosinec 2014 Odesláno 1. prosinec 2014 Čistící CD ti nepomůže. Chce to rádio demontovat, sundat horní kryt a pomocí uchošťouru namočeného v isopropylalkoholu vyčistit čočku. Většinou to pomůže. Citovat
Remus Odesláno 8. prosinec 2014 Odesláno 8. prosinec 2014 Už si to viřesil ?? .. Mal by sem zajem o take radio .. mne se odpalil koncak takže by sem ho odtebe vzal Citovat
misuge7276 Odesláno 8. prosinec 2014 Autor Odesláno 8. prosinec 2014 Zatím jsem nevyřešil, nějak kvůli práci a povinostem nestíhám vůbec nic Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 11. prosinec 2014 Odesláno 11. prosinec 2014 Remus: Ty ale scháníš RT3 ne? misuge: Zkus vyčistit jak píše HonzaZ. Mě to pomohlo na tejden.. pak zas konec. Koupil sem CDměnič a bylo vyhráno Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.