Majk006 Odesláno 17. leden 2016 Odesláno 17. leden 2016 (upraveno) Vypustit z nádržky chladící kapalinu. Pod volantem dole u pravé nohy je plastový díl (kryt) který se sundá je tam jeden šroubek a pak úchytka ze které se to jen vyloupne. Pak už je vidět radiátor. Je na něm krytka která drží na dvou sroubkach. Trubky radiátoru mají každá jednu závlačku které se jen vyvlečou. Pak je dobré mít ještě při sobě nějaký malý kyblík na odchyceni zbytku kapaliny z potrubí.Zdělá se ta krytka radiátoru a pak vysune samotný radiátor. To je tak v hrstce vše. Když bude něco nejasné dejte vědět Upraveno 17. leden 2016 uživatelem Majk006 JIFLI ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 17. leden 2016 Odesláno 17. leden 2016 vypustil bych kapalinu z celého chladícího systému, nee jen z nádobky, pak při rozpojení trubek radiátoru nevyteče nic (stačí mít po ruce hadr) Citovat
Majk006 Odesláno 17. leden 2016 Odesláno 17. leden 2016 Tak to už je na uvážení každého. Jen nechápu proč by v servise Peugeot měli rozebírat celou palubku když to jde jinak a jednoduše celý systém není potřeba měnit vytece jen samospadem to co je v nadobce. Citovat
Majk006 Odesláno 17. leden 2016 Odesláno 17. leden 2016 Já jsem si dal pro jistotu na podlahu igelit s tím hadrem nevím na koberečku je to svinstvo Citovat
Majk006 Odesláno 17. leden 2016 Odesláno 17. leden 2016 Každý jsi nějak poradí podle sebe já jsem to dělal poprvé a nikdo mi neradil tak jen píšu jak jsem to provedl. Citovat
Majk006 Odesláno 17. leden 2016 Odesláno 17. leden 2016 V servise chtěli 6000kč za výměnu já jsem pořídil nový radiátor za 2000kč a vyměnil sám Citovat
ozzy56 Odesláno 17. leden 2016 Odesláno 17. leden 2016 když vypustíš celou chladící soustavu, např. spodní hadicí chladiče, tak vyteče kapalina i z radiátoru topení, takže při odpojení trubek od radiátoru nemá co vytéct, mimo pár kapek (na to stačí hadr)-- je to pak i čistější práce bez svinstva v kabině po výměně radiátoru zachycenou kapalinu naliješ zpět do expanzky a odvzdušníš i radiátor, není třeba kapalinu měnit Citovat
Majk006 Odesláno 17. leden 2016 Odesláno 17. leden 2016 Já jsem žádné svinstvo neměl jen píšu pro jistotu ten hadr nebo kyblík a samozřejmě chladící kapalinu jsem dal nazpět tu co jsem odlil Takže může být klidně vypustit celý systém. Citovat
46reddy Odesláno 25. leden 2016 Odesláno 25. leden 2016 a odvdušnění se provádí jak?? naplno pustit topení a nechat otevřenou expanzku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.