Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Vypustit z nádržky chladící kapalinu. Pod volantem dole u pravé nohy je plastový díl (kryt) který se sundá je tam jeden šroubek a pak úchytka ze které se to jen vyloupne. Pak už je vidět radiátor. Je na něm krytka která drží na dvou sroubkach. Trubky radiátoru mají každá jednu závlačku které se jen vyvlečou. Pak je dobré mít ještě při sobě nějaký malý kyblík na odchyceni zbytku kapaliny z potrubí.Zdělá se ta krytka radiátoru a pak vysune samotný radiátor. To je tak v hrstce vše. Když bude něco nejasné dejte vědět ;)

Upraveno uživatelem Majk006
Odesláno

vypustil bych kapalinu z celého chladícího systému, nee jen z nádobky, pak při rozpojení trubek radiátoru nevyteče nic (stačí mít po ruce hadr) :)

Odesláno

Tak to už je na uvážení každého. Jen nechápu proč by v servise Peugeot měli rozebírat celou palubku když to jde jinak a jednoduše ;) celý systém není potřeba měnit vytece jen samospadem to co je v nadobce.

Odesláno

když vypustíš celou chladící soustavu, např. spodní hadicí chladiče, tak vyteče kapalina i z radiátoru topení, takže při odpojení trubek od radiátoru nemá co vytéct, mimo pár kapek (na to stačí hadr)-- je to pak i čistější práce bez svinstva v kabině :)

po výměně radiátoru zachycenou kapalinu naliješ zpět do expanzky a odvzdušníš i radiátor, není třeba kapalinu měnit :bojim

Odesláno

Já jsem žádné svinstvo neměl jen píšu pro jistotu ten hadr nebo kyblík a samozřejmě chladící kapalinu jsem dal nazpět tu co jsem odlil ;) Takže může být klidně vypustit celý systém.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...