Tornado Odesláno 24. říjen 2005 Odesláno 24. říjen 2005 Ahoj vsichni, na prave probihajici akci prohlidek v Peugeotu mi zjisti zavadu na spodnim ulozenim naboje. Pry se tomu rika "cocka" a mely by to byt silentbloky (mam na nich vule),ale nevim presne ktery to je. TADY jsou silentbloky zani napravy, tak by me zajimalo ktery to je a kolik asi priblizne stoji? Dal by me zajimalo jestli to zvladnu sam (jestli to neni nejaky slozity) a co na to potrebuju za naradi - jinak receno jestli tohle zvladnu na heveru. Predem diky za odpovedi... Citovat
kremenak Odesláno 24. říjen 2005 Odesláno 24. říjen 2005 Doporučuji dát do servisu. Jsou dva druhy čepu, do listopadu 1997 (čep) a po listopadu 1997 (gumový silentblok) první stojí 970 Kč, ten druhý 650 Kč. Já mám ten do listopadu. Je tam pouze nalisovaný (pozor, bez přípravku ho nedostaneš ven) Musel jsem vyrobit ze dvou trubek a šroubu přípravek na vylisování. Opravdu tam dobře drží, musel jsem koupit značkový šroub, protože normální jsem přetrhnul. Když se to nahřeje, tak to jde lépe ven. Naražení nového čepu doporučuji oko nahřát a čep namrazit v mrazáku. Kdo nemá vybavenou dílnu soustruhem a svářením a nemá přípravek na vylisování, nedoporučuji provádět doma. Citovat
Tornado Odesláno 24. říjen 2005 Autor Odesláno 24. říjen 2005 Diky, to uz jsem od tebe nekde na foru cetl, tak to tedy postihlo i me. Nevis prosim te kat.cislo toho dilu? Citovat
kremenak Odesláno 25. říjen 2005 Odesláno 25. říjen 2005 Nevím, jestli je to katalogové číslo, ale na krabičce bylo 3640.35 Citovat
Tornado Odesláno 25. říjen 2005 Autor Odesláno 25. říjen 2005 Původně zaslal: kremenak Nevím, jestli je to katalogové číslo, ale na krabičce bylo 3640.35 Diky, je to kat. cislo. Naslo mi to kulovy cep - 971kc. Chcu se mrknout do katalogu, jak ten dil vlastne vypada... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.