zoby Odesláno 24. říjen 2005 Odesláno 24. říjen 2005 tak jsem přes víkend namontoval na svůj vůz centrální stěrač. pracovní postup a další info viz: maximální spokojenost. cena 100 kč táhla stěračů (abych si případně nezničil ty svoje) a 100 kč stěrač z bx. do toho stěrače se ale musí koupit správně dlouhý stěrač, ten z bx je dlouhý. Pokud by měl někdo zájem, tak ten upravený díl mám jeden navíc (dělal jsem pro jistotu 2) Citovat
Crack Odesláno 24. říjen 2005 Odesláno 24. říjen 2005 dodej fotky,docela mě zajímá jak to vypadá! Citovat
zoby Odesláno 25. říjen 2005 Autor Odesláno 25. říjen 2005 co bys chtěl vidět? vypadá to jak na tom tvém obrázku, ale nemám ho nastojáka. jinak fotky budou v mém profilu až nafotím auto (možná o víkendu) jo a chodí to přes celé sklo Citovat
zoby Odesláno 4. listopad 2005 Autor Odesláno 4. listopad 2005 tak v mém profilu jsou nové fotky už se stěračem. 2 Crack: mailem jsem ti poslal foto, jak to vypadá když je to nastojato Citovat
zoby Odesláno 11. listopad 2005 Autor Odesláno 11. listopad 2005 nikdo teda nechce ten díl na centrální stěrač? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.