der Odesláno 12. listopad 2014 Odesláno 12. listopad 2014 Zdravíčko! Takže prišiel som sa vám pochváliť s 306tkami. S autami som velmi spokojný kedže sa na ne nechýta ani moc korozia ako na iné autá ako napr. felícia. Cerveny peugeot je benzinak XR auticko sluzi uz cca 6 rokov som s nim velmi spokojny aj ked boli casi ked sme sa na to auto chceli vys*at a predat ho ale nakoniec sme si ho nechali a je stale plne funkcne.. Zeleny peugeot auto kupene cca pred tyzdnom (cena: 300€ ). Pretoze byvali majitel uz ma novsie auta a na tomto je pokazena zadna naprava na zadnom kolese tak ho chcel zosrotovat ale ujali sme sa ho (pisem v mnoznom cisle pretoze je to rodinne auto).Auto je diesel XRdt zerie naozaj malo a zatial sme s nim spokojny stresne okno uplna topka a majitel k tomu dal aj disky ktore by som najradsej zahodil za plot ale zatial to staci .. Auto je znizene a mam pocit ze vzadu su sportove tlmice... A medzi tymto a cervenym je fakt dost rozdiel toto zelene slape ako po masle. Citovat
Guest bluesman Odesláno 12. listopad 2014 Odesláno 12. listopad 2014 Pekná rodinka, ale mohol si sa rozpísať aj trošku viac - o aké motorizácie sa jedná, aké opravy si na autách už spravil a prípadne aj čo ťa čaká. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.