Návštěvník Odesláno 7. listopad 2014 Odesláno 7. listopad 2014 Znova spravit upgrade fw a uvidis... to jsem dělal z 8.11 na 8.20 nebo myslíš znova 8.20? mám ještě 8.31 ale na ten asi není čeština co? Citovat
merlin99 Odesláno 7. listopad 2014 Odesláno 7. listopad 2014 Ak si nieco domrvil cez mirascript (naco skusas veci ktore si nenastudujes), tak mozes baterku odpajat... Tie data su zapisane v non-volatile pameti - ostanu aj po odpojeni;) Skus znova prehrat firmware na 8.20 bez cestiny a inch srakorin z mirascriptu. Citovat
Návštěvník Odesláno 7. listopad 2014 Odesláno 7. listopad 2014 Ak si nieco domrvil cez mirascript (naco skusas veci ktore si nenastudujes), tak mozes baterku odpajat... Tie data su zapisane v non-volatile pameti - ostanu aj po odpojeni;) Skus znova prehrat firmware na 8.20 bez cestiny a inch srakorin z mirascriptu. a po přehrání softu tam nebudou? Citovat
merlin99 Odesláno 7. listopad 2014 Odesláno 7. listopad 2014 (upraveno) Je velka pravdepodobnost ze nie,ak aj potom ano tak preformatovat hdd, spravit instalaciu a potom tam je isto cisty system a uz sa nehrats blbostami:) Upraveno 7. listopad 2014 uživatelem merlin99 Citovat
Návštěvník Odesláno 12. listopad 2014 Odesláno 12. listopad 2014 Tak je to vyřešeno, to hučí HDD, jede ještě nějakou chvíli po vypnutí a zamknutí auta a pak se vypne.Díky za rady! Citovat
Viki39004 Odesláno 12. listopad 2014 Odesláno 12. listopad 2014 Mam tiez RT4 s hdd ale nejak som nepostrehol ze by tam nieco hucalo.Mam tam 8,31 soft a slovencinu a slape v pohode.HDD ak pracuje tak pri tlacitku SOS take cervene na radiu je diodka ktora svieti ak radio pracuje a zapisuje sa na HDD. Citovat
Návštěvník Odesláno 12. listopad 2014 Odesláno 12. listopad 2014 Mam tiez RT4 s hdd ale nejak som nepostrehol ze by tam nieco hucalo.Mam tam 8,31 soft a slovencinu a slape v pohode.HDD ak pracuje tak pri tlacitku SOS take cervene na radiu je diodka ktora svieti ak radio pracuje a zapisuje sa na HDD. Možná už je hdd na odchodu, tak mu trvá delší dobu než se vypne. K tomu softu 8.31 nevíš o češtině? Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 12. listopad 2014 Odesláno 12. listopad 2014 jo je to mozne ze ten HDD odchazi do kremikoveho nebe - mozna by nebylo od veci zacit uvazovat o SSDprece jenom je to dulezita soucast vozu Citovat
merlin99 Odesláno 12. listopad 2014 Odesláno 12. listopad 2014 jo je to mozne ze ten HDD odchazi do kremikoveho nebe - mozna by nebylo od veci zacit uvazovat o SSD prece jenom je to dulezita soucast vozu Potrebujes ssd co znesie teplo, zimu, a da sa nastavit ako primary disk inak to nenabehne... A nie zbytocne velke:) Pouziva sa skor adapter na compact flahscard a vide to lacnejsie... Citovat
Návštěvník Odesláno 13. listopad 2014 Odesláno 13. listopad 2014 Potrebujes ssd co znesie teplo, zimu, a da sa nastavit ako primary disk inak to nenabehne... A nie zbytocne velke:) Pouziva sa skor adapter na compact flahscard a vide to lacnejsie... Díky za informaci, můžeš mi poslat odkaz kde se to dá koupit, a co mám vůbec koupit? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.