Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

hučení v radiu rt4

Recommended Posts

Odesláno

Znova spravit upgrade fw a uvidis...

to jsem dělal z 8.11 na 8.20 nebo myslíš znova 8.20? mám ještě 8.31 ale na ten asi není čeština co?

Odesláno

Ak si nieco domrvil cez mirascript (naco skusas veci ktore si nenastudujes), tak mozes baterku odpajat... Tie data su zapisane v non-volatile pameti - ostanu aj po odpojeni;)

Skus znova prehrat firmware na 8.20 bez cestiny a inch srakorin z mirascriptu.

Odesláno

Ak si nieco domrvil cez mirascript (naco skusas veci ktore si nenastudujes), tak mozes baterku odpajat... Tie data su zapisane v non-volatile pameti - ostanu aj po odpojeni;)

Skus znova prehrat firmware na 8.20 bez cestiny a inch srakorin z mirascriptu.

a po přehrání softu tam nebudou?

Odesláno (upraveno)

Je velka pravdepodobnost ze nie,ak aj potom ano tak preformatovat hdd, spravit instalaciu a potom tam je isto cisty system a uz sa nehrats blbostami:)

Upraveno uživatelem merlin99
Odesláno

Tak je to vyřešeno, to hučí HDD, jede ještě nějakou chvíli po vypnutí a zamknutí auta a pak se vypne.Díky za rady! :super

Odesláno

Mam tiez RT4 s hdd ale nejak som nepostrehol ze by tam nieco hucalo.Mam tam 8,31 soft a slovencinu a slape v pohode.HDD ak pracuje tak pri tlacitku SOS take cervene na radiu je diodka ktora svieti ak radio pracuje a zapisuje sa na HDD.

Odesláno

Mam tiez RT4 s hdd ale nejak som nepostrehol ze by tam nieco hucalo.Mam tam 8,31 soft a slovencinu a slape v pohode.HDD ak pracuje tak pri tlacitku SOS take cervene na radiu je diodka ktora svieti ak radio pracuje a zapisuje sa na HDD.

Možná už je hdd na odchodu, tak mu trvá delší dobu než se vypne. K tomu softu 8.31 nevíš o češtině?

Odesláno

jo je to mozne ze ten HDD odchazi do kremikoveho nebe - mozna by nebylo od veci zacit uvazovat o SSD

prece jenom je to dulezita soucast vozu

Potrebujes ssd co znesie teplo, zimu, a da sa nastavit ako primary disk inak to nenabehne... A nie zbytocne velke:)

Pouziva sa skor adapter na compact flahscard a vide to lacnejsie...

Odesláno

Potrebujes ssd co znesie teplo, zimu, a da sa nastavit ako primary disk inak to nenabehne... A nie zbytocne velke:)

Pouziva sa skor adapter na compact flahscard a vide to lacnejsie...

Díky za informaci, můžeš mi poslat odkaz kde se to dá koupit, a co mám vůbec koupit?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...