enikybeniky Odesláno 5. listopad 2014 Odesláno 5. listopad 2014 Zdravím, není tu někdo takový, pro koho by nebylo na obtíž koupit třeba 2 basy Pátera a přiblížit je ke mně? Tady se nedá nikde sehnat, když pominu pivotéky. Nechci být překvapen, co mi za 300 poštovnýho přijde za střepy... Vím, že je to možná blblost, ale to pivo je fakt výborný a jiná možnost už mě moc nenapadá. Citovat
MrChodny Odesláno 6. listopad 2014 Odesláno 6. listopad 2014 Pátera mají teď v Lidlu za 89.90/8ks. Citovat
enikybeniky Odesláno 6. listopad 2014 Autor Odesláno 6. listopad 2014 (upraveno) Že by i u nás? To bych čuměl, teda... Od pondělka, sakra, tak snad ještě zbylo. Upraveno 6. listopad 2014 uživatelem enikybeniky Citovat
Aluška Odesláno 6. listopad 2014 Odesláno 6. listopad 2014 Prakticky bysme byli schopni dopravit z ČH někam do Pardubek či HK, ale MrChodny má pravdu, teď se to vyplatí koupit v Lidlu, nabídka platí celorepublikově, takže pokud není vyprodáno, tak bys to sehnal i u vás. Víš cenu v ČH, co tam chcou za flašku? Já jen že, mám v pivovaru spolužáka, takže vím, že to pivo tam teda rozhodně není nejlevnější, že se opravdu vyplatí vychytat akci někde v obchodě Citovat
enikybeniky Odesláno 6. listopad 2014 Autor Odesláno 6. listopad 2014 Tak zvěsti nelhaly a Lidl nezklamal (i když ho nemám rád). Tímto díky za tip, tento týden nám nepřišel leták. V Brně jsme multipak kupovali za stejnou nebo dost podobnou cenu, tj. 8 ks za 89,-. Škoda že ta akce v Lidlu bude jenom jednou za čas. Aluško, díky za nabídku, ale to je pořád dálka a řešit to následně s někým dalším, aby to posunul dál, to už by bylo moc. Citovat
Aluška Odesláno 6. listopad 2014 Odesláno 6. listopad 2014 Ony se ty akce docela často opakujou, takže myslím, že do konce roku ještě piva určitě budou a pak si udělat zásoby Nebo zkusit koukat po hypersuper, třeba u nás v Holicích pivo z ČH bere místní Qanto a tuším, že Kaufland a snad Globus taky bere ČH, ale to už nedokážu posoudit, jestli to platí pro celou ČR Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.