Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nejezdí někdo trasu Morava - Karlovarský kraj? Aneb dovoz piva Černá hora

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

není tu někdo takový, pro koho by nebylo na obtíž koupit třeba 2 basy Pátera a přiblížit je ke mně? Tady se nedá nikde sehnat, když pominu pivotéky. Nechci být překvapen, co mi za 300 poštovnýho přijde za střepy... Vím, že je to možná blblost, ale to pivo je fakt výborný a jiná možnost už mě moc nenapadá. :aut

Odesláno

Prakticky bysme byli schopni dopravit z ČH někam do Pardubek či HK, ale MrChodny má pravdu, teď se to vyplatí koupit v Lidlu, nabídka platí celorepublikově, takže pokud není vyprodáno, tak bys to sehnal i u vás.

Víš cenu v ČH, co tam chcou za flašku? Já jen že, mám v pivovaru spolužáka, takže vím, že to pivo tam teda rozhodně není nejlevnější, že se opravdu vyplatí vychytat akci někde v obchodě :cool:

Odesláno

Tak zvěsti nelhaly a Lidl nezklamal (i když ho nemám rád). Tímto díky za tip, tento týden nám nepřišel leták.

V Brně jsme multipak kupovali za stejnou nebo dost podobnou cenu, tj. 8 ks za 89,-.

Škoda že ta akce v Lidlu bude jenom jednou za čas.

Aluško, díky za nabídku, ale to je pořád dálka a řešit to následně s někým dalším, aby to posunul dál, to už by bylo moc.

Odesláno

Ony se ty akce docela často opakujou, takže myslím, že do konce roku ještě piva určitě budou ;)  a pak si udělat zásoby :D

Nebo zkusit koukat po hypersuper, třeba u nás v Holicích pivo z ČH bere místní Qanto a tuším, že Kaufland a snad Globus taky bere ČH, ale to už nedokážu posoudit, jestli to platí pro celou ČR :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...