Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

náběh vyhřívání sedaček

Recommended Posts

Guest servisman
Odesláno

Ono záleží taky co máš na sobě,jak jsi navlečen :) ,  ale co jsem jednou jel u kolegy venku bylo -20°C tak jsem si sedl v riflích a tričku  tak po minutě jsem to cítil,

Odesláno

Asi jsem to s tím odhadem tak úplně nevystihl - dneska jsem to zkusil a ani za 5 minut nic významného. Delší cestu jsem neměl. Zkusím zítra znovu a lépe :papa

Odesláno

Hm takže to máme podobně. Mě to začne smysluplně topit až když už parkuju v práci v garáži... 

Odesláno

Ono bude záležet na počasí. Když je venku 15 st. tak si to pocitově zádama vyřeješ dřív, než se elektrika stihne rozkoukat, kam se jí rozběhly elektrony. V zimě ale mívám subjektivně pocit, že to hřeje "ruk-cuk" ;)

Odesláno

No naše 307 s látkovými sedačkami topí teda nejdéle do tří minut, dnes vyzkoušeno, je to půlka cesty do práce. na sobě pláťáky z manufaktury Křížový Dub - to pro lepší orientaci pocitu

Odesláno

Na kožený sedačce asi trvá dýl než se ohřeje... ale pamatuju si že v kamarodově BMW byl náběh snad během 30s. Jestli měli udělanou nějakou křivku "nakrm to" a pak zvolni...?

Odesláno

Psal jsem teď tady do jinýho vlákna, že můj problém asi nebude pomalej start výhřevu (ten býval vždycky celkem svižný), ale to, že výhřev asi vůbec nefunguje :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...