Kjubik Odesláno 23. říjen 2014 Odesláno 23. říjen 2014 Zdravím všechny 308ičkáře Mám takový trošku kacířský dotaz. Jde napasovat na starší model přední nárazník z FL modelu? Je mi jasné že bude jiný nárazník se všemi prkotinkami okolo + světla. Bude to pasovat? Šlo by zapojit i originální LED denní svícení? Jde o to, že FL modelů není zatím takový výběr a vypadá přitom o 100% líp Díky za všechny názory Citovat
46reddy Odesláno 25. říjen 2014 Odesláno 25. říjen 2014 doma máme obě dvě verze,před face a face. taky jsem si původně myslel, že se jen vymění nárazník, ale ony jsou jiný i světla, u předface jsou světla uprostřed nárazníku do špičky, u face jsou krásně zaoblený. jinak má pravdu, nárazník je hezčí face, navíc je i praktičtější. u předface jsem už musel několikrát zvedat přední značku, protože mě upadla, jak jsem zastavil u vyššího obrubníku Citovat
Kjubik Odesláno 25. říjen 2014 Autor Odesláno 25. říjen 2014 46fredy: no jasně, ty světla jsem psal taky, že budou jiné... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.