Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Nazdar klubáci.

Mám takový dotaz,chtěl jsem vyzkoušet kontrolku rezervy a stále nesvítí-benzínoměr je už na nule.Není nějaký trik na rozsvícení všech kontrolek na palubovce?Jedná se o 306 SL,old model,r.v. 1996.Nechtěl bych někde uprostřed města dolévat benzín jako trubka......               Díkes                Metras

Odesláno

po otočení klíčku do první polohy, se mi teda všechny kontolky nerozsvítí :myslim

Odesláno

Díky všem za reakce.Zkoušet to přes kabeláž odporem se mi fakt nechce,Myslel jsem na nějaký kontrolní "vícehmat" /zapnout klíček,pustit stěrače,zatroubit/-u některých značek jsou takovýhle fígle.....Asi pažout nic takovýho nemá.Prostě dotankuju a je vyřešeno.Takže díky za reakce

Guest servisman
Odesláno

Sorry ,ale práce na pár minut a teď jsem koukal na schéma .Odklopíš sedačkuodděláš krytku pokud tam je vyndáš konektor od nádržky a drátkem spojíš pin č.3 s kostrou či s pinem č.1 kde je kostra.Pokud je zapnuté zapalování tak se ti rozsvítí kontrolka rezervy. Toto jsem dělal členovi EronixHD a spokojenost,nevěděl zda mu měřák ukazuje dobře.Zapojival jsem odpory a podle nich se dalo zjistit plná nádrž či prázdná .A byl spokojen ,sám by mohl napsat ,že to bylo sotvy 5 minut.

Odesláno

Tak je vyřešeno.Někdy se skutečně vyplatí počkat....,cca 0,5 km před pumpou se mi v zatáčce kontrolka rozsvítila.Budík je sice na nule,ale už vím že kontrolka funguje.Takže díkes    M   :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...