Hamrbac Odesláno 21. listopad 2005 Odesláno 21. listopad 2005 Ahojte lidi,moc se mi vaše srazy libí jsem z nich nadšená!Je to super být s takovýma skvělýma lidma jako jste vy.Nikdy jsem nic nevyhrála a velice mě ten pohár potěšil!Ale byla bych moc ráda,aby Aluška taky zažila taky takové potěšení jako já.Dík pa Danča Citovat
KUBBACHER Odesláno 22. listopad 2005 Odesláno 22. listopad 2005 Také se mi sraz moc líbil, hlavně ceny byly moc hezké, tím chci pochválit Tibora, nálada byla příjemná lehce soutěživá. Doufám, že snad někdy vyhraji i já, ale to asi s vámi nebude tak lehké. Citovat
Aluška Odesláno 22. listopad 2005 Odesláno 22. listopad 2005 Původně zaslal: Hamrbac Ahojte lidi,moc se mi vaše srazy libí jsem z nich nadšená!Je to super být s takovýma skvělýma lidma jako jste vy.Nikdy jsem nic nevyhrála a velice mě ten pohár potěšil!Ale byla bych moc ráda,aby Aluška taky zažila taky takové potěšení jako já.Dík pa Danča Dančo, díky, snad se mi to třeba příště podaří. Já taky nikdy nic nevyhrála :-(( Už teď se těším na další srázek. :papa Citovat
Guest ZILA Odesláno 22. listopad 2005 Odesláno 22. listopad 2005 KUBBACHER maš nejake fotky ja ne Radek zapomnel fotit a Pinďa je netrpezlivej doufam že bude rad alespon s toho videa dokud to naš osobni kameraman nejak pjekne připravi Citovat
Guest ZILA Odesláno 22. listopad 2005 Odesláno 22. listopad 2005 Hamrbac jo kužel mam v garaži jaaaa Citovat
Guest ZILA Odesláno 22. listopad 2005 Odesláno 22. listopad 2005 Marda 106 ja te čekal že dojedete na pokec do hospi a vy jste ujeli :(:( Citovat
KUBBACHER Odesláno 22. listopad 2005 Odesláno 22. listopad 2005 Fotky mám, ale nevím jak je sem sakra dostanu? Citovat
Tommy306 Odesláno 22. listopad 2005 Odesláno 22. listopad 2005 Původně zaslal: KUBBACHER Fotky mám, ale nevím jak je sem sakra dostanu? hoď je na FTPko, návod tu někde je, použij hledání ...a šup šup:D Citovat
Mateso Odesláno 23. listopad 2005 Odesláno 23. listopad 2005 na videu se ve volných chvílích usilovně pracuje...v sobotu sloužím, takže snad bude finito...zkouším nějaké blbiny, tak uvidíme.... Citovat
KUBBACHER Odesláno 23. listopad 2005 Odesláno 23. listopad 2005 No tak teď jsem z toho úplně jelen, buď to zkusím nebo to pošlu mailem tobě Tibore. Mail ještě zvládnu, ale to ostatní po mě chlapci raději nechtějte. Citovat
Guest ZILA Odesláno 23. listopad 2005 Odesláno 23. listopad 2005 Radej my to pošly :D:D:D:D:D Citovat
Marda106 Odesláno 23. listopad 2005 Odesláno 23. listopad 2005 Původně zaslal: ZILA Marda 106 ja te čekal že dojedete na pokec do hospi a vy jste ujeli :(:( Jo chtely jsme tam zajet ale jak se rozchumelilo tak jsme se rozhodly ze pojedem domu protoze mam letni pneu a tak aby jsme dojely v poradku jsme jeli driv.... jinak je to skoda tak priste to urcite vyjde a vydrzim tam dil;) Citovat
Pinďa Odesláno 24. listopad 2005 Odesláno 24. listopad 2005 Původně zaslal: Pinďa KDE JSOU FOTEČKÝ, PROSÍM, PROSÍM. A stále nic. Tak nevím nevím. To ZILA fotil sám????? Citovat
barenst Odesláno 27. listopad 2005 Odesláno 27. listopad 2005 mame nakde časy ? a celkove poradi , už si nepamatuji ktery jsem skoncil . Ale bylo velice fajn . Citovat
Sia Odesláno 28. listopad 2005 Odesláno 28. listopad 2005 Původně zaslal: Aluška Původně zaslal: Hamrbac Ahojte lidi,moc se mi vaše srazy libí jsem z nich nadšená!Je to super být s takovýma skvělýma lidma jako jste vy.Nikdy jsem nic nevyhrála a velice mě ten pohár potěšil!Ale byla bych moc ráda,aby Aluška taky zažila taky takové potěšení jako já.Dík pa Danča Dančo, díky, snad se mi to třeba příště podaří. Já taky nikdy nic nevyhrála :-(( Už teď se těším na další srázek. :papa Ahoj uvidíš,že se ti to příště podaří už se taky moc těším na další sraz,ale doufám,že mi do toho nic nevleze tak se doufám uvidíme zatím pa pa Danča Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.