Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte lidi,moc se mi vaše srazy libí jsem z nich nadšená!Je to super být s takovýma skvělýma lidma jako jste vy.Nikdy jsem nic nevyhrála a velice mě ten pohár potěšil!Ale byla bych moc ráda,aby Aluška taky zažila taky takové potěšení jako já.Dík pa Danča

;)

Odesláno

Také se mi sraz moc líbil, hlavně ceny byly moc hezké, tím chci pochválit Tibora, nálada byla příjemná lehce soutěživá. Doufám, že snad někdy vyhraji i já, ale to asi s vámi nebude tak lehké.:D

Odesláno
Původně zaslal: Hamrbac

Ahojte lidi,moc se mi vaše srazy libí jsem z nich nadšená!Je to super být s takovýma skvělýma lidma jako jste vy.Nikdy jsem nic nevyhrála a velice mě ten pohár potěšil!Ale byla bych moc ráda,aby Aluška taky zažila taky takové potěšení jako já.Dík pa Danča

;)

Dančo, díky, snad se mi to třeba příště podaří. ;) Já taky nikdy nic nevyhrála :-(( Už teď se těším na další srázek. :papa :papa :papa

Odesláno

KUBBACHER

maš nejake fotky ja ne Radek zapomnel fotit a Pinďa je netrpezlivej doufam že bude rad alespon s toho videa dokud to naš osobni kameraman nejak pjekne připravi

Odesláno
Původně zaslal: ZILA

Marda 106

ja te čekal že dojedete na pokec do hospi a vy jste ujeli :o:(:(:(:(

Jo chtely jsme tam zajet ale jak se rozchumelilo tak jsme se rozhodly ze pojedem domu protoze mam letni pneu a tak aby jsme dojely v poradku jsme jeli driv.... jinak je to skoda tak priste to urcite vyjde a vydrzim tam dil;)

Odesláno
Původně zaslal: Aluška

Původně zaslal: Hamrbac

;)

Dančo, díky, snad se mi to třeba příště podaří. ;) Já taky nikdy nic nevyhrála :-(( Už teď se těším na další srázek. :papa :papa :papa

Ahoj uvidíš,že se ti to příště podaří už se taky moc těším na další sraz,ale doufám,že mi do toho nic nevleze tak se doufám uvidíme zatím pa pa :super

Danča

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...