Guest Scratch Odesláno 1. září 2014 Odesláno 1. září 2014 ahoj, poptavam pro JusT1ce prepravu 2 pneu standardnich rozmeru (ciste) do Jihlavy ci Humpolce. K vyzvednuti v Hornich Pocernich. Jsem ted bohuzel nepojizdnej a na neschopence, tak nemuzu ani priblizit [upravil dne 10/9/2014 12:13 od Scratch]
Vvitty Odesláno 1. září 2014 Odesláno 1. září 2014 27/9 jedu rano do Humpolce a v noci asi budu projizdet Jihlavou.
Guest Scratch Odesláno 2. září 2014 Odesláno 2. září 2014 Regan: pokud jedes z Tabora, tak asi nepojedes pres Prahu Vvitty: pojedes z Prahy? Mohl bys to vzit pres Pocernice?
Regan Odesláno 2. září 2014 Odesláno 2. září 2014 Jedu z Podolanky :-) což je za Vinoří takže skoro Praha navíc do Hóčo Póčo to mám fakt kousíček :-)
Vvitty Odesláno 2. září 2014 Odesláno 2. září 2014 Pojedu z Prahy, nejpravdepodobnejsi je odjezd v sobotu rano ale je alternativa patek po praci do Havl. Brodu, v sobotu rano Humpolec a odpoledne presun smer Telc - pauza - Havl Brod pres Jihlavu. Muzu se pro to stavit cestou u Tebe, muzu to u nekoho vyklopit v Jihlave nebo Humpolci. Nebo se pro to lze stavit v Havl. Brode kdykoliv pote... auto je momentalne v nakladni uprave takze se tam v pohode vejdou.
Guest Scratch Odesláno 2. září 2014 Odesláno 2. září 2014 Kluvi diky. Napisu Just1ce a on se s nekym vas asi domluvi a ja jsem doma....takze ja se prizpusobim
Guest Scratch Odesláno 10. září 2014 Odesláno 10. září 2014 tak je to uz vyreseno, dekuji za nabidky , klidne smazat nebo lock
Recommended Posts