stafflik Odesláno 12. srpen 2014 Odesláno 12. srpen 2014 Zdarec lidicky. mam na zdejsi machry dotaz. Mam Peugeot 307 SW po fejsu a pri prejizdeni nerovnosti, kterych je u nas kupodivu dost, mi drnci dvere od kufru. Zkusil sem posunout protikus od zamku, ale moc to nepomohlo. netusi nekdo co s tim? Moc dik za radu Citovat
twoolf Odesláno 13. srpen 2014 Odesláno 13. srpen 2014 v jakém stavu je těsnící guma? Nedrnčí jen ty plasty na dveřích? Mě drnčel ten plast a vyřešil jsem to tenkým okenním těsněním nalepeným ve styčných plochách a novými plastovými cvočky. Od té doby je klid. Citovat
stafflik Odesláno 13. srpen 2014 Autor Odesláno 13. srpen 2014 Spíš to tipuju na celý dveře. Ale ten plast omrknu. Jinak guma je narozdíl od dveří v cajku. Citovat
Rudouš Odesláno 19. srpen 2014 Odesláno 19. srpen 2014 Ahoj já jsem si myslel že mi drnčí taky 5 vrata ale byl povolen rám rolety na panoramě. Schválně zkus si sednout do kufru a při jízdě se opři hlavou o tapec stropu a mělo by to přestat... dej pak vědet Citovat
Cardaaa Odesláno 24. srpen 2014 Odesláno 24. srpen 2014 měl jsem podobný problém, protikus jsem omotal elektrikářskou páskou a je ticho (pozor ne moc vrstev pak se zámek nedovře) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.