John Odesláno 17. srpen 2014 Odesláno 17. srpen 2014 agresssor : bohužel ty řeči tu budou pořád.. to se už nezmění.Taky mě baví upravovat auto atd... klidně bych si mohl koupit jiný auto atd..ale prostě mě to baví a je to moje záliba. Citovat
agresssor Odesláno 17. srpen 2014 Odesláno 17. srpen 2014 John: Jenže pak at se nikdo nedivi a ja to rikam porad ze klub ma odliv lidi, fakt zboznuju rejpavy reci. Citovat
poldiss Odesláno 17. srpen 2014 Odesláno 17. srpen 2014 Ono se stačí podívat do Anglie tam to s úpravama jede trochu jinak narychlo jsem zagůglil a našel tenhle graf, je to 1.9 TD v 306 všechno jde, když se chce a jsou na to prostředky Citovat
John Odesláno 17. srpen 2014 Odesláno 17. srpen 2014 poldiss : jj to souhlas... vše je jen o tom,zda člověk zapojí hlavu a má na to dostatek prostředků (peněz hlavně) a né že chce ,,tunit\" TESCO stylem...a podobnýma šílenostma co člověk občas vidí kolem sebe. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.