Almanil Odesláno 3. srpen 2014 Odesláno 3. srpen 2014 Jsem si jistý, že to tu někde je, ale nemůžu najít na starý model schéma elektriky, nacházím jen na facelift verze, příp. Jak na to, což asi není na starý model, aspoň mě se to teda úplně nezdá. Resp. můj problém je následující: nefungují mi přední mlhovky, klakson, a čerpadlo ostřikovačů - všechno je přední spodní nárazník. Na elektriku jsem celkem trouba, takže jsem zkontroloval pojistky, ty jsou v pořádku a zadní mlhovka je funkční tj. předpokládám, že u volantu by to mělo být v pořádku(kontrolky se taky rozsvěcují). Možnosti vidím dvě někde se mi přerušila nějaká skupina kabelů nebo špatná kostra, ale protože jsou to podle mého dvě větve(levá a pravá) tak z toho nejsem moudrý. Citovat
Guest servisman Odesláno 3. srpen 2014 Odesláno 3. srpen 2014 Jako řádný člen mrkni na schémata na hlavní straně a sekce downoland tam si stáhneš schémata na old model Citovat
Guest servisman Odesláno 4. srpen 2014 Odesláno 4. srpen 2014 Není zač málokdo zavítá do sekce downoland na hlavní straně Citovat
Almanil Odesláno 5. srpen 2014 Autor Odesláno 5. srpen 2014 Já už tam byl, jenom jsem si to uložil na jiném počítači a tak jsem si myslel, že to bylo přímo někde na fóru. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.