ccatar Odesláno 10. říjen 2005 Odesláno 10. říjen 2005 Poraďte pls jak mam rozmístit repro v autě....Chci aby to hezky hrálo, nemusí to rozbíjet okna, ale aby to bylo čistý... (mam na mysli např. středy dopředu, basy do kufru, atd) Citovat
mk405 Odesláno 10. říjen 2005 Odesláno 10. říjen 2005 to musíš napsat přesně konkrétní repro: obecně: dopředu: kompo - středobas do dveří, vejškáč palubka/trojuhelník zrcátek dozadu: - plato - kompo/koax/ovál případně basové nebo subwoofer freeair - kufr - zesíky a subwoofer umístění - montáž: - basáky kamkoliv, na zadním platu do středu - středobas na zadním platu do krajů - stereo - víškáče směrovat na uši posluchače a uplně nejvíc na kraj Citovat
ccatar Odesláno 10. říjen 2005 Autor Odesláno 10. říjen 2005 Já bych napsal, kdybych se trochu vyznal:D...ale todle bohatě stačí.....díky moc:papa Citovat
mk405 Odesláno 10. říjen 2005 Odesláno 10. říjen 2005 je dobrý při rozhodování se jestli to pojede na rádio nebo zesík a jestli počítáš s SW nebo ne a podle toho repra nakombinovat Citovat
ccatar Odesláno 11. říjen 2005 Autor Odesláno 11. říjen 2005 hmm, přes radio to asi nebude moc good, že?? Citovat
Tommy306 Odesláno 11. říjen 2005 Odesláno 11. říjen 2005 Původně zaslal: ccatar hmm, přes radio to asi nebude moc good, že?? pokud nechceš, aby ti po čase pukla hlava, tak stačí klidně jenom kvalitní radio a 4x repro...já jsem spokojenej s tím, co mám...snad jen kdybych předek vyměnil za kompa a trochu to vytlumil tak to bude 100% Citovat
ccatar Odesláno 13. říjen 2005 Autor Odesláno 13. říjen 2005 Jj...nepotřebuju mít hlavu jako střep:)...tim ale neříkam, že se mi pořádná muzika nelíbí...Jen chcu aby to hrálo čistě a aby to alespoň krapet basovalo:) Citovat
mk405 Odesláno 14. říjen 2005 Odesláno 14. říjen 2005 to pukání hlavy neboli řev je závislé na volume ne na kvalitě a počtu repráků, nechápu proč si nekdo myslí že když má SW tak mu to řvě, SW se dá poslouchat i na málo. Spoustě lidí repro na rádio stačí, jen si pak někde nesmíš poslechnout +SW pak najednou zjistíš že ti neco chybý a určité věci nehraje a to při stejných hlasitostech:mrk Citovat
Tommy306 Odesláno 14. říjen 2005 Odesláno 14. říjen 2005 Původně zaslal: mk405 to pukání hlavy neboli řev je závislé na volume ne na kvalitě a počtu repráků, nechápu proč si nekdo myslí že když má SW tak mu to řvě, SW se dá poslouchat i na málo. Spoustě lidí repro na rádio stačí, jen si pak někde nesmíš poslechnout +SW pak najednou zjistíš že ti neco chybý a určité věci nehraje a to při stejných hlasitostech:mrk právě, že jsem měl možnost to porovnat a výsledek? když jsem seděl u kámoše v autě, tak to bylo čistější díky kompu vepředu, ale ta tuba co měl v kufru způsobovala akorát vybrace zadního nárazníku:o:D a když to ztlumil tak to bylo stejný, jak u mě v autě...btw nejeden člověk si u mě myslel, že mám tubu, když jsem tomu dal čočku... Citovat
Tommy306 Odesláno 14. říjen 2005 Odesláno 14. říjen 2005 jo a stálo mě to v porovnání s ním asi polovinu... Citovat
ccatar Odesláno 16. říjen 2005 Autor Odesláno 16. říjen 2005 Ještě se zeptám, nemáte někdo schema jak vyrobit vyhybku?? Citovat
mk405 Odesláno 16. říjen 2005 Odesláno 16. říjen 2005 Původně zaslal: Tommy306 právě, že jsem měl možnost to porovnat a výsledek? když jsem seděl u kámoše v autě, tak to bylo čistější díky kompu vepředu, ale ta tuba co měl v kufru způsobovala akorát vybrace zadního nárazníku:o:D a když to ztlumil tak to bylo stejný, jak u mě v autě...btw nejeden člověk si u mě myslel, že mám tubu, když jsem tomu dal čočku... předpoklad je ale nějaký kvalitní SW, ne nějaká umrumlaná tuba, i špatným SW můžeš zmrvyt celou sestavu. Záleží taky na hodně věcech umístění, kvalita montáže, kabelá, typ auta, atd... vše hodně ovlivní výsledek Citovat
mk405 Odesláno 16. říjen 2005 Odesláno 16. říjen 2005 Původně zaslal: ccatar Ještě se zeptám, nemáte někdo schema jak vyrobit vyhybku?? není lepší jí koupit? nějaké levnější má třeba www.dexon.cz , na co jí potřebuješ? [upravil dne 16/10/05 mk405] Citovat
ccatar Odesláno 16. říjen 2005 Autor Odesláno 16. říjen 2005 Pri pouziti ducduc bedny je potreba vyhybka...nebo ne? Citovat
mk405 Odesláno 16. říjen 2005 Odesláno 16. říjen 2005 Původně zaslal: ccatar Pri pouziti ducduc bedny je potreba vyhybka...nebo ne? ani ne, dolní propust nastavíš na zesíku:mrk Citovat
ccatar Odesláno 17. říjen 2005 Autor Odesláno 17. říjen 2005 Aha.....díky moc za rady:) A ještě se zeptám, kámoš ríkal, že jako vyhybka stačí kondenzátor....je to možný??Mě se to zdá jako hloupost:myslim Citovat
mk405 Odesláno 17. říjen 2005 Odesláno 17. říjen 2005 no, vpodstatě jako nejednodušší výhybka ale většinou pro vškáče u koax. repro, ale nic moc, taky to nemůže být jakýkoliv ale o určité hodnotě. Jenže narozdíl od těchto pasivnch výhybek je na zasíku aktivní výhybka a to je zvukově jinde Citovat
ccatar Odesláno 17. říjen 2005 Autor Odesláno 17. říjen 2005 Aha, takže k basum to nemá cenu cpát:D...to mi nezbyde nic jinýho, než koupit zesík:aut...diky moc Citovat
mk405 Odesláno 18. říjen 2005 Odesláno 18. říjen 2005 jj zesík kopit každopádně pokud chceš SW Citovat
ccatar Odesláno 19. říjen 2005 Autor Odesláno 19. říjen 2005 A na SW stačí nějakej obyč?? Myslim \"málokanálovej\" nebo jakej je mezi něma rozdíl:roll:D.. [upravil dne 19.10.05 ccatar] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.