Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Poraďte pls jak mam rozmístit repro v autě....Chci aby to hezky hrálo, nemusí to rozbíjet okna, ale aby to bylo čistý...

(mam na mysli např. středy dopředu, basy do kufru, atd):papa

Odesláno

to musíš napsat přesně konkrétní repro:

obecně:

dopředu: kompo - středobas do dveří, vejškáč palubka/trojuhelník zrcátek

dozadu: - plato - kompo/koax/ovál případně basové nebo subwoofer freeair

- kufr - zesíky a subwoofer

umístění - montáž: - basáky kamkoliv, na zadním platu do středu

- středobas na zadním platu do krajů - stereo

- víškáče směrovat na uši posluchače a uplně nejvíc na kraj

:roker

Odesláno
Původně zaslal: ccatar

hmm, přes radio to asi nebude moc good, že?? :myslim

pokud nechceš, aby ti po čase pukla hlava, tak stačí klidně jenom kvalitní radio a 4x repro...já jsem spokojenej s tím, co mám...snad jen kdybych předek vyměnil za kompa a trochu to vytlumil tak to bude 100%

Odesláno

Jj...nepotřebuju mít hlavu jako střep:)...tim ale neříkam, že se mi pořádná muzika nelíbí:D...Jen chcu aby to hrálo čistě a aby to alespoň krapet basovalo:)

Odesláno

to pukání hlavy neboli řev je závislé na volume ne na kvalitě a počtu repráků, nechápu proč si nekdo myslí že když má SW tak mu to řvě, SW se dá poslouchat i na málo.

Spoustě lidí repro na rádio stačí, jen si pak někde nesmíš poslechnout +SW pak najednou zjistíš že ti neco chybý a určité věci nehraje a to při stejných hlasitostech:mrk

Odesláno
Původně zaslal: mk405

to pukání hlavy neboli řev je závislé na volume ne na kvalitě a počtu repráků, nechápu proč si nekdo myslí že když má SW tak mu to řvě, SW se dá poslouchat i na málo.

Spoustě lidí repro na rádio stačí, jen si pak někde nesmíš poslechnout +SW pak najednou zjistíš že ti neco chybý a určité věci nehraje a to při stejných hlasitostech:mrk

právě, že jsem měl možnost to porovnat a výsledek? když jsem seděl u kámoše v autě, tak to bylo čistější díky kompu vepředu, ale ta tuba co měl v kufru způsobovala akorát vybrace zadního nárazníku:o:D a když to ztlumil tak to bylo stejný, jak u mě v autě...btw nejeden člověk si u mě myslel, že mám tubu, když jsem tomu dal čočku...:D

Odesláno
Původně zaslal: Tommy306

právě, že jsem měl možnost to porovnat a výsledek? když jsem seděl u kámoše v autě, tak to bylo čistější díky kompu vepředu, ale ta tuba co měl v kufru způsobovala akorát vybrace zadního nárazníku:o:D a když to ztlumil tak to bylo stejný, jak u mě v autě...btw nejeden člověk si u mě myslel, že mám tubu, když jsem tomu dal čočku...:D

předpoklad je ale nějaký kvalitní SW, ne nějaká umrumlaná tuba, i špatným SW můžeš zmrvyt celou sestavu. Záleží taky na hodně věcech umístění, kvalita montáže, kabelá, typ auta, atd... vše hodně ovlivní výsledek :roker

Odesláno

no, vpodstatě jako nejednodušší výhybka ale většinou pro vškáče u koax. repro, ale nic moc, taky to nemůže být jakýkoliv ale o určité hodnotě.

Jenže narozdíl od těchto pasivnch výhybek je na zasíku aktivní výhybka a to je zvukově jinde :mrk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...