midas Odesláno 24. červenec 2014 Odesláno 24. červenec 2014 Zdravím,jezdí tu někdo s tímto motorem na bionaftu nebo na jiná paliva a jaké s tím máte zkušenosti?Někde jsem vyčetl že když je čerpadlo lukas,tak to moc dobrotu nedělá,je to tak?Díky za info. Citovat
FiFa_cze Odesláno 25. červenec 2014 Odesláno 25. červenec 2014 Já si myslím, že je lepší nad takovyma ho*adinama ani nepřemýšlet. O kolik moc ušetříš? Nebo už tě mrzí to, že ti auto jezdí bez poruch? Citovat
Machy_CZ Odesláno 1. srpen 2014 Odesláno 1. srpen 2014 Ahoj... jezdím sem se 106 už cca rok na tři paliva nafta, bionafta a ted posledni MEŘO, čím horší palivo, tím roste spotřeba (ale relativně zanedbatelně).... Na naftu mám cca 4,8 bionafta 4,9 a MEŘO cca 5... Na bionaftu (ma tusim 30 podil bioslozky) bych nejezdil, usetris korunu na litru?.... MEŘO to je uz jiná káva, cca 7kc na litru a to je docela znát, mám nájezd cca 2500km měsíčně.... Čerpadlo mám Lukas, ale zatim problém nepozoruji.... Je to starej komurkovej diesel a ten proste sežere téměr vše.... [upravil dne 1/8/14 21:09 od Machy_CZ] Citovat
midas Odesláno 1. srpen 2014 Autor Odesláno 1. srpen 2014 Díky za info a ředíš to v nějakém poměru nebo ne a co v zimě stary? Citovat
Machy_CZ Odesláno 2. srpen 2014 Odesláno 2. srpen 2014 V zime nafta a bionafta bez problemu, je fakt ze letos ta zima moc nebyla.... v lete jezdim na ciste MEŘO od Unicornu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.