Koco Odesláno 8. červenec 2014 Odesláno 8. červenec 2014 Zdravim, (Peugeot 206 plus, 1.4 benzin, 55kW ...) potrebujem pomoc a hlavne ci niekto nema alebo nemal skusenost s podobnou situaciou... Musim najprv uviest ze som laik a nerozumiem sa velmi tomu... Na diagnostikach (dvaja rozny mechanici) ukazuje nejake cisla ako teplota nasiakavaneho vzduchu alebo teplota chladiacej kvapaliny atd ... Obe hodnoty mi ukazuje -30 (minus 30) alebo -40 (minus 40)...jednemu vyskocil aj nejaky tlak vyssi (laicky mi bolo povedane ze pomaly ako kamion, co som nechapal...)... Celkovo diagnostika zistila len jednu chybu a to ze mam nejaky obvod napajania vetrakov zly... Chcem len vediet ci ste niekto nieco o tom nepoculi, pretoze obaja mechanici povedali ze mi ukazuje nezmysly blbosti atd... a ze moze ist o snimace ci cidla teplot ale moze byt zla cela riadiaca jednotka (( ... Na palubovke na displeji mi pri nastartovani atd zapipa a vybehne STOP ... ale tiez netusim preco ... Citovat
Marcel00 Odesláno 8. červenec 2014 Odesláno 8. červenec 2014 Ahoj, aka to bola diagnostika? nie kazda diagnostika vhodne interpetuje merane hodnoty, pripadne DTC kody. Idealne by bolo keby to bola diagnostika pre PSA (pp2000, Diagbox) Citovat
Koco Odesláno 8. červenec 2014 Autor Odesláno 8. červenec 2014 to uz nezistim a ani neviem fakt ... ono este rozmyslam ist original do peugeotu, ale bojim sa sumy aku mi tam vyhodia za to ... Citovat
Marcel00 Odesláno 8. červenec 2014 Odesláno 8. červenec 2014 diagnostika zacina cca na 25 eurach konciac na cca 50-60, zalezi od servisu. zavolaj si tam a povedia ti cenu do telefonu. robia to na pockanie. pripadne vyzisti po okoli ci niekto doma nema. Citovat
Koco Odesláno 9. červenec 2014 Autor Odesláno 9. červenec 2014 Mas original do peugeotu a rozumies sa tomu? to by bolo fajn keby mi vies povedat v com je problem ... mozem sa ti ozvat niekde na nieco? Citovat
ferinko2 Odesláno 9. červenec 2014 Odesláno 9. červenec 2014 Mám Diagbox.Vyčítať chyby ti môžem,ale opravovať nebudem.Nie som automechanik,neleziem profíkom do remesla.Šprtám sa len vo svojích autách. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.