Filip S16 Odesláno 4. červenec 2014 Odesláno 4. červenec 2014 Čau kluci, mám takovej problém nedávno cca 2 měsíce jsem naplnil klimu a dával novej ventilátor topení, klima nebyla naplněna minimalně 2 roky , po naplnění všechno fungovalo jak má na plničce klimy žádný netěsnosti vidět nebyly, minulej tejden ještě klima šla uplně v pohodě , ale dneska, když jsem ji zapnul tak klima nechladila, kompresor běží ale z větráku de teplej vzduch saharu spínám čudlíkem sám ale s tim předtím problém nebyl. Nemá někdo nějakou zkušenost s podobnou závadou ? Za všechny rady budu rád dík moc :-) 206 GTi/S16 rok 2000 nemux, jo a je to automatická klima s displejem :-) dík Citovat
Filip S16 Odesláno 4. červenec 2014 Autor Odesláno 4. červenec 2014 Jo a obě trubky jsou teplý ani jedna neni Studená Citovat
mxmen Odesláno 4. červenec 2014 Odesláno 4. červenec 2014 pokud by byla klima prázdná kompresor se nesepne, je možné že je v ní jen málo plynu. I když plnička nezaznamená únik je možé že uniká přes plnící ventilky. Zkoušel to někdo otestovat po naplnění ?? Zajeď někam kde se s tím zabývají a nech zkontrolovat. Stačí vstřiknout kontrastní látku a pomocí brýlí a lampy je vidět případný únik. Pokud klima funguje jedna trubka musí být teplá druhá studená. Sahara se spíná automaticky po zapnutí klimy, proč ji zapínáš ČUDLIKEM Citovat
Filip S16 Odesláno 4. červenec 2014 Autor Odesláno 4. červenec 2014 Kontroloval jsem to tou plničkou hned po naplnění a jak říkám foukalo to pořád stejně neubejvalo to nějak na výkonu proste minulej tejden to chladilo suprově a teď vůbec , a když jsem to odsával tak tam bylo 160 g a má tam bejt tušim 650, a saharu spínám čudlíkem, protože odešlo teplotní čidlo a nechtěl sem dávat nový tak sem to zadarmo opravil :-D Citovat
mxmen Odesláno 4. červenec 2014 Odesláno 4. červenec 2014 Pokud máš připojenou plničku tak ti to únik přes ventilky nezjistí, musíš to bud propípat přístrojem na měření úniku nebo jak jsem psal přes brýle. Je evidentní že tam ůnik je když jsi odsál tak málo Citovat
Filip S16 Odesláno 4. červenec 2014 Autor Odesláno 4. červenec 2014 Jenže auto mám od listopadu 2011a od tý doby sem na to nesáh a bůh ví jak dlouho předtím to nikdo nedělal, uv lampou už sem na to koukal ale nic sem neviděl, asi tam nebylo to barvivo ale kdyby zam bylo málo chladiva tak by se nespustil kompresor a kdyby jo a bylo toho málo tak to bude aspoň trochu chladit ale takhle to prostě vubec ne chladí nebo ne? Citovat
Eon Odesláno 5. červenec 2014 Odesláno 5. červenec 2014 Klima je problém. Sám mám podobný problém, jeden uník jsem našel, opravil, ale nechladí znova. Chce to dát někam, kde se s tím zabývají. Citovat
Filip S16 Odesláno 5. červenec 2014 Autor Odesláno 5. červenec 2014 Teď jsem ještě zjistil, že když běží klima tak to vevnitř v autě z ofuků divně syčí Citovat
Filip S16 Odesláno 5. červenec 2014 Autor Odesláno 5. červenec 2014 v pondělí se na to v práci mrknu tak zatim dík Citovat
Dave_GTI Odesláno 5. červenec 2014 Odesláno 5. červenec 2014 já když zapnu klimu, tak to jde slyšet i z ofuků. Jakoby v tu chvíli někdo uvolnil bombičku s plynem. Pak klimuje. Každopádně jsem ji nechal naplnit předloni, po roce byla prázdná. Teď je nplěná loni a drží. Každopádně pokud máš málo chladiva, tak kompresor beží, ale nechladí to. Pak to pokračuje tak, že ten kompresor občas běží a občas vypne, ale to už nechladí... Citovat
Filip S16 Odesláno 9. červenec 2014 Autor Odesláno 9. červenec 2014 Tak nebudete tomu věřit ale fakt to bylo skoro prázdný bylo tam cca 100g. Ale kudy to uteklo to se mi něják nepodařilo zjistit Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.