Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

problem studený start peugeot 207vti

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny, vím že se to tu už řešilo ale i tak sem dám svůj dotaz a budu doufat, že mi někdo alespoň trochu poradí. Vím že se problémy nedají řešit od stolu, ale jelikož se jedná o poměrně častý jev tak se zeptám. peugeot 207 - 1.4 vti - při studeném startu po sešlápnutí plynového pedálu velmi špatně reaguje jako by tam neproudilo dostatek paliva (jakoby se hltilo) popř. auto chcípne, poté celý den ok a to můžu startovat kolikrát chci... dělá to jen za studena ... neví někdo čím to ? :) ( svíčky, baterie zcela nové :) na diagnostice to hodilo chybu příliš bohatá směs(p2178), poté opakovaná diagnostika a žádná závada nenalezena )....

Odesláno

no prave ze kdyz se to ted pichne na diagnostiku tak to zadnou chybu neukaze, a navic nekdo mi prave jeste rikal ze by to mohlo byt nejaky smitko ve vstrikach nebo skrtici klapce proste nekde nejaky bordel ale to si rikam ze je divny protoze to dela jen za studena... :-/ ... stim cidlem teploty chladici kapaliny jsem uz take neco slysel ale nechci menit prave veci typem omyl - pokus, mas stim nejake zkusenosti ( primo stim cidlem ? )

Odesláno

to chybu neukaze,ale jde se podivat kolik cidlo ukazuje kdyz je motor studenej a usoudit zda je podobna okolni teplote ...

ja myslim,ze vti skrtici klapku ma jen nejakou zalozni ....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...