Finy Odesláno 11. červen 2014 Odesláno 11. červen 2014 Ahoj Peugeoťáci, mám takový malý problém s mým mazlíkem, když jedu, tak v nízkých otáčkách cuká a ztrácí to na výkonu, ale když dostanu motor do otáček, tak je jak kdyby se nic nedělo a jede jak o život. Nenapadá vás něco, čím by to mohlo být? Citovat
stajgrpavel Odesláno 12. červen 2014 Odesláno 12. červen 2014 jakej mazlik ? co asi tak žere ? :-D Citovat
Finy Odesláno 12. červen 2014 Autor Odesláno 12. červen 2014 aaaa jasně, jsem to zapoměl napsat, je to P406 1,8 16v 81kw r.v.1995 Citovat
RomanV460 Odesláno 12. červen 2014 Odesláno 12. červen 2014 Jako nový člen bych Vás chtěl nejdříve všechny pozdravit a při té příležitosti i požádat o radu.Vlastním P 406 2,0 HDI 1999 combi.S autem jsem spokojený-pohodlné a prostorné auto.Ale ,jak nám se nám letos \"oteplilo\" začaly problémy.Při zapnutí klimy (která je řádně naplněná) mě začala problikávat STOP a ani klima nefunguje.Když propojím kabely \"na tvrdo\" sepne jak relé,tak i kompresor a klima maká .A další-jakmile je venku horko nebo spíše zahřátý motor zůstává motor \"mrtvý\".Vyměnil jsem váhu vzduchu-chvilku O.K.,ale zase to stejné-mrtvola do 3000 ot/min a pak zase jede jak divý...Třeba se jedná jen o nějakou \"kravinu\" ,ale fakt nevím,proto tímto prosím o radu.Díky za každou pomoc .S pozdravem RomanV460 Citovat
Finy Odesláno 12. červen 2014 Autor Odesláno 12. červen 2014 mě to cuká jako by tam nešel benzin, ale při těch vyšších otáčkách se to chytne a jede normálně jak za mlada. Mechanik mi říkal, že to je špatným čerpadlem, ale to se mi nezdá, protože v těch vyšších otáčkách by to dělalo logicky taky a nedělá to. Citovat
stajgrpavel Odesláno 12. červen 2014 Odesláno 12. červen 2014 u benzinu to hohou delat treba svicky nebo zapalovaci rampa atd... HDI mas s kolika KW ? Citovat
Finy Odesláno 12. červen 2014 Autor Odesláno 12. červen 2014 mohlo by to být i čerpadlo? pokud ale ve vyšších otáčkách motor jede normálně, tak je to asi hloupost ne? Citovat
Finy Odesláno 12. červen 2014 Autor Odesláno 12. červen 2014 tak jsem tu našel odkaz jdu to taky zkusit a uvidíme, jestli je to tím, tak to bude paráda Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.