Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj Peugeoťáci,

mám takový malý problém s mým mazlíkem, když jedu, tak v nízkých otáčkách cuká a ztrácí to na výkonu, ale když dostanu motor do otáček, tak je jak kdyby se nic nedělo a jede jak o život. Nenapadá vás něco, čím by to mohlo být?

Odesláno

Jako nový člen bych Vás chtěl nejdříve všechny pozdravit :) a při té příležitosti i požádat o radu.Vlastním P 406 2,0 HDI 1999 combi.S autem jsem spokojený-pohodlné a prostorné auto.Ale :) ,jak nám se nám letos \"oteplilo\" začaly problémy.Při zapnutí klimy (která je řádně naplněná) mě začala problikávat STOP a ani klima nefunguje.Když propojím kabely \"na tvrdo\" sepne jak relé,tak i kompresor a klima maká :myslim.A další-jakmile je venku horko nebo spíše zahřátý motor zůstává motor \"mrtvý\".Vyměnil jsem váhu vzduchu-chvilku O.K.,ale zase to stejné-mrtvola do 3000 ot/min a pak zase jede jak divý...Třeba se jedná jen o nějakou \"kravinu\" ,ale fakt nevím,proto tímto prosím o radu.Díky za každou pomoc :) .S pozdravem RomanV460

Odesláno

mě to cuká jako by tam nešel benzin, ale při těch vyšších otáčkách se to chytne a jede normálně jak za mlada. Mechanik mi říkal, že to je špatným čerpadlem, ale to se mi nezdá, protože v těch vyšších otáčkách by to dělalo logicky taky a nedělá to.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...