Guest Džůny Odesláno 10. červen 2014 Odesláno 10. červen 2014 Zajímá se tady někdo o historický šerm, nebo třeba přímo šermuje? Rád bych se do toho zase vrátil, po pár letech pauzy. Ale nemám kde a nemám s kým. Rád bych se k někomu vecpal v Olomouci. Ale nemám kontakty, a Google umí najít jen nějaké scénické šermíře, což není úplně to co bych potřeboval (občas si zajít zacvičit a zašermovat pro radost s někým koho to taky baví, ale bylo by fajn, kdyby ten člověk uměl techniku, případně měl nějaké volné prostory na trénink). Nemáte Olomoučáci někoho známého kdo se okolo tohoto pohybuje? Jinak vítám i obecnou diskusi, kdyby někoho třeba něco zajímalo, chtěl se zeptat, nebo tak… sem s tím. Citovat
Stroza2 Odesláno 10. červen 2014 Odesláno 10. červen 2014 Pod mejma oknama co druhej den šermuje banda (pro mě) bláznů s dlouhejma mečema a věčně mě ruší od učení Často maj i středověký kostýmy. Sorry za OT Citovat
Guest Džůny Odesláno 10. červen 2014 Odesláno 10. červen 2014 Nojo, většina šermířů jsou magoři. Já bych právě byl rád za tepláky a tělocvičnu, proto se ptám. Citovat
Almanil Odesláno 11. červen 2014 Odesláno 11. červen 2014 Jestli si vzpomenu, tak se zeptám, znám několik lidí co šermovalo v Hranicích. Citovat
rocada Odesláno 14. červen 2014 Odesláno 14. červen 2014 Neurážejte historické šermíře.Jsem syn šermířského otce.(slavného) Citovat
Stroza2 Odesláno 15. červen 2014 Odesláno 15. červen 2014 Já jsem zas \"Ranař z Prahy\", nejznámější tenista v ulici, tak pozor Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.