lape Odesláno 10. červen 2014 Odesláno 10. červen 2014 Zdravím.Měl bych dotaz ohledně mobilu ALCATEL 5035D.Jak zálohovat kontakty,SMS atd?Má ALCATEL něco jako má SAMSUNG Kies,nebo NOKIA má NOKIA PC Suite,nebo se musí záloha dělat přes nějaký univerzální program např.MObil EDIT?Na stránkách ALCATELu se mě v položce Podpora nic nenačte. Citovat
ChouLu Odesláno 10. červen 2014 Odesláno 10. červen 2014 Andorid V tom případě zálohy kontaktů, kalendáře a mailů na Google a sms zálohuji také na google pomocí appky SMS Backup.. vše je automatizované.. nevšímám si toho od prvního nastavení Citovat
lape Odesláno 10. červen 2014 Autor Odesláno 10. červen 2014 A sákryš.Teď se vážně stydím.Vůbec mě to nedocvaklo a nehledal jsem appky na android.Jak jsem zblblý ze svého SAMSUNGU a zálohy tam řeším přes Kies,tak jsem automaticky hledal něco takového přímo od ALCATELu. Holt roky jsou tady a už mě to vynechává Díky Citovat
Guest minimaxa Odesláno 11. červen 2014 Odesláno 11. červen 2014 tak tak, jak píše ChouLu, žádnou aplikaci na kontakty nepotřebuješ, stačí nastavení synchronizace s účtem Google. na sms asi něco potřeba bude. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.