Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Rehabilitace? Tak hlavne nech pomuzou. Mne je prozatim nedoporucujou. 5x mi delali punkci, no zatim se krev tvorí dal.

Odoslané z MI 3W pomocou Tapatalku

Upraveno uživatelem vaksi
Odesláno (upraveno)

tak mame dalsi posun, pro zmenu k horsimu

rehabilitace byla prerusena a ukoncena hned po trech pohybech. Nasledovalo lehke vysetreni krasnou terapeutkou (je to trosku problem, a jeste ma pekny vystrih :D).

Dnes v 18 hodin jdu k lekari na konzultaci co a jak dal, protoze terapeutce vyslo ze to je meniskus ve vetsine pohybovych cviceni.

A jestli to tak bude, tak snad zajdu za dosavadnim lekarem a neco mu reknu. Chapu, ze se lekar muze splest, ale on nevidel ani muj roentgen......

takze me ceka artroskopicka operace a nasledne plastika prednich vazu a pry z 90% i menisku.....no krasne narozeniny :(

Upraveno uživatelem Scratch
Odesláno

Jj, proto jsem na rehabilitaci vyžadoval výslovně chlapa. Pak se člověk nemůže soustředit.

No dnes jsem ujel na rotopedu asi 10km, spocený jak kráva. Ale za to jsem si už dřepnul s činkou na benchpress a 20kg závažím. Zkusil jsem udělat sérii ale při 7mém dřepu už jsem cítil, že moc tlačím na křižák ale i tak, noha začíná nabírat na objemu, zítra oddech a v pátek zkusím 30kg.

Jinak, po mé zkušenosti. Ortoped co se nepodívá na snímek natož ti i když tě to bolí řekně, že to je v pořádku, by neměl vykonávat činnost.

No a největší ironie je, že na skoro všech ortopediích člověka pošlou na rentgen přičemž menisku NEJDE na RTG snímku vůbec vidět, pouze magnetická rezonance odhalí poškození ale toto vyšetření je jednak drahé a mašinka tak vytížená, že člověku raději otevřou koleno a pak až zjistí a začnou něco opravovat.

Ještě jedna rada, dobře se jej optej a řekni, zdůrazni to, že pokud to bude možné aby ti meniskus sešili.

• O 4 týdny později...
Odesláno

Včera hodina hodně aktivního bembajzu samozřejmě s ortézu (krátkou cca 20 cm nad a pod koleno s fixací čéšky), bez bolesti, bez otoku, musím zaklepat na to že, mám od října na 6 měsíců úplný zákaz sportu jsem mile překvapen.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...