Subie Odesláno 6. červen 2014 Odesláno 6. červen 2014 Chcel by som vymenit terajsiu koncovku vyfuku za sportovu ladenu koncovku. Chcem sa opytat ako je to so vsetkymi papierovackami - treba to zapisat do TP atd ? Alebo len namontovat a jazdit? Mate nejake skusenosti so sportovymi koncovkami na 306tku? Viete mi nieco odporucat? P.S.: Ak tu uz podobna tema existuje, sory... Citovat
chuck11 Odesláno 7. červen 2014 Odesláno 7. červen 2014 pokud se jedná jen o koncovku tak nemusíš nic řešit;) )samozřejmně nesmí vyčuhovat x cm mimo auto,abys na ní mohl sušit ponožky) Citovat
V4SY Odesláno 12. červen 2014 Odesláno 12. červen 2014 Záleží co je to za výfuk, já mám na své 306 komplet potrubí krom svodů od \"Super Sprintu\" a papíry o homologaci jsem k tomu dostal automaticky, i když v němčině , a když mě zastaví polacajti a něco kecaj na výfuk, tak jim jen dám ten papír a když vidí němčinu, tak to ani nečtou a papír mi vrátí ať prý jedu... :D Citovat
chuck11 Odesláno 13. červen 2014 Odesláno 13. červen 2014 čtete vůbec někdo příspěvek Subieho,chce jenom koncovku výfuku a ne tlumiče,potrubí atd. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.