thomaso11 Odesláno 13. leden 2015 Odesláno 13. leden 2015 Nazdar ludia. Som tu prihlásený už nejakú dobu a čítam čo píšete. Fakt dobré rady pre mňa a moju 306 XT. Píšem lebo mám problém a potrebujem poradiť keď sa dá. Zablokovalo sa mi rádio a nechce mi ani za svet nabehnúť zadávanie kódu. Nechcem tam iné rádio. Originál je originál. Už som aj nechal pár hodín zapnutú elektrinu ale nepomohlo. Poraďte prosím ako ho odblokivať. Vopred ďakujem;-) Citovat
Subie Odesláno 14. leden 2015 Autor Odesláno 14. leden 2015 Skus: http://www.radio-code.co.uk/peugeot-radio-codes.html?error=1005 zrejme tam napises seriove cislo a vyhodi ti to kod Citovat
thomaso11 Odesláno 17. leden 2015 Odesláno 17. leden 2015 Vďaka za radu, ale ja kód poznám. Len mi nechce na displeji vyhodiť ENTER KEY. Neviem preči.Stále sú tam len 4 čiarky. Skoro som vymlátil baterku a furt nič. Citovat
Subie Odesláno 19. leden 2015 Autor Odesláno 19. leden 2015 (upraveno) Pribudla hudbicka Vyhorela mi ziarovka v regulatore kurenia,takze "sprijemnenie" nedelnajsieho pooobedeia pri vymene... ..svetiii A za toto mi asi vacsina vynadate pripadne mi to skusite vybit z hlavy,ale neda mito... je to vazne len take jednoduche ako si to predstavujem? Nasadit "sisku" vybrat stary klasicky filter a hotovo? Upraveno 19. leden 2015 uživatelem Subie Citovat
Guest bluesman Odesláno 19. leden 2015 Odesláno 19. leden 2015 O tom osadení športového filtra som čosi čítal, vraj je to blbosť a nemá to vhodný efekt, pretože do motora neprúdi chladný ale teplý vzduch z motorového priestoru. Preto aj ja zháňam radšej bazárový a nezničený originál prívod vzduchu. Citovat
Subie Odesláno 19. leden 2015 Autor Odesláno 19. leden 2015 Ano ale musim s tou rurou nieco robit kedze je v takom stave v akom je pripadne nebranim sa ani niecomu takemu http://www.tuning.sk/images/nase_prace/vw_golf_iii_airbox_kn_filter/VW-GOLF-III_airbox-KN-filter_cobra-tuning_5.jpg Citovat
Guest bluesman Odesláno 19. leden 2015 Odesláno 19. leden 2015 Nemáš poblízku nejaké vrakovisko, kde by si si zašiel pozrieť tie rúry? Ja bohuziaľ nie, ale možno niečo nájdeš v okolí. V krajnom prípade pomôže aj to riešenie so športovým filtrom, no mne osobne to pripadalo pridrahé, keď to navyše nemá požadovaný efekt. Citovat
Subie Odesláno 19. leden 2015 Autor Odesláno 19. leden 2015 Bohuzial, najblizsie poriadne vrakovisko je nejakych 120 km v PL a tam som uz bol par dni pred vianocami a mali len dve 306tky aj to diesle pridrahe no.. ked vezmes do uvahy, ze cena takej lacnejsej sisky je okolo 15 eur + material (nejaka trubka,tesnenie,srubky) do 5 eur tak do dvacky by som sa TEORETICKY mohol zmestit... pokial sa nebavime o tom kastliku... na skusku by to stalo, ci? Citovat
Guest bluesman Odesláno 19. leden 2015 Odesláno 19. leden 2015 Ak sa ti podarí zohnať takú lacnú šišku, určite to vyskúšaj, ak máš tú originálnu rúru už moc rozpadnutú. Ale kupovať niečo takéto sa asi neoplatí, pokiaľ nebudeš mať adekvátne umiestnený filter. http://ecat.elit.sk/Vzduchovy-filtr-K-N-KIT-57i-K-N-KN-57-0081-1/005JlJFRlBBR0U9QXJ0aWNsZUJyb3dzZXImVE5WPTQwNnwtMzIzMzB8LTMyMzI5fDcmVFQ9Y2FyJlZlaGljbGVJRD0zNTYmVmVoaWNsZVR5cGVJRD0xJlBhcnREZXRhaWxJRD1LTiA1Ny0wMDgxLTE= Citovat
Subie Odesláno 19. leden 2015 Autor Odesláno 19. leden 2015 Pfuu... zeby som to zobral na splatky cez kvatro? :D Citovat
Guest bluesman Odesláno 19. leden 2015 Odesláno 19. leden 2015 Ako - ja som zástancom splátok, no tak pri kúpe celého auta, ktorého hodnota nie je takmer rovnaká ako hodnota tejto sady (aspoň v mojom prípade ).Ty máš aspoň XT a new model, takže smelo do toho! Citovat
Subie Odesláno 19. leden 2015 Autor Odesláno 19. leden 2015 To mas pravdu ale radsej by som tie peniaze uz investoval do niecoho ineho... zas az tak ma to sanie netrapi, najblizsie mesiace treba menit spojku... :/ Citovat
Guest bluesman Odesláno 19. leden 2015 Odesláno 19. leden 2015 Nezávidím, spojku už mám za sebou... Pre zmenu ti závidím, že si sa dal do výmeny žiaroviek podsvietenia kúrenia, ja sa toho desím, ale tento rok ma to už neminie. Citovat
Guest servisman Odesláno 19. leden 2015 Odesláno 19. leden 2015 Výměna žárovek je prkotina u 306 pokud to nezvládneš tak už vidím jak budeš řešit věci u 407. Citovat
Guest bluesman Odesláno 19. leden 2015 Odesláno 19. leden 2015 O to nejde, nechce sa mi do toho. Citovat
Subie Odesláno 23. leden 2015 Autor Odesláno 23. leden 2015 bluesmanTak cele je to o asi 4 skrutkach a 2 maticach pri troske sikovnosti mas za 5 minut rozobrany predok , najvacsia piplacka by som povedal je spravne nasadenie tych ovladacich knoflikoch, ale casom zistis ako to funguje nic strasne to nieje.. len bacha na tu foliu cieru, neodporucam vypacovat tie knofliky Citovat
Subie Odesláno 25. leden 2015 Autor Odesláno 25. leden 2015 (upraveno) Mojich prvych odjazdenych 2000 km s mojou prvou 306tkou Od 3.12.2014 do 24.1.2015 Upraveno 25. leden 2015 uživatelem Subie Citovat
Subie Odesláno 23. únor 2015 Autor Odesláno 23. únor 2015 .........uvidime................. Predsa len stara trubka vyzerala hrozne, necakam od toho v podstate nic, proste som chcel opravit toto co tam bolo pred tym.. uvidime ako sa bude auto spravat , samorezjme este mam v plane spravit airbox aby netahalo zbytocne teplo okolo toho zo slzickoveho hliniku 1,5mm Citovat
Subie Odesláno 27. únor 2015 Autor Odesláno 27. únor 2015 Od vcera jazdi Pug na novej spojke od Sachs-u ( vymena pri 213852 km ) Citovat
Subie Odesláno 13. březen 2015 Autor Odesláno 13. březen 2015 (upraveno) Minuly vikend prebehla mensia pucovačka Uz sa tesim na nahodenie letnych pneu Inak k tej siske a nasavania tepleho vzduchu.. neviem preco, pri kazdodennom behani po meste a mimo mesta sa mi rucicka teploty ani zdaleka nepriblizi k 90tke , maximalne tesne pod 80 stupnov Upraveno 13. březen 2015 uživatelem Subie Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.