Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, potřeboval bych poradit, koupil jsem si 406tku 2.1 DT a nezatahuje se mě zadní levé okno. Po demontování zadních dveří jak levýc tak i pravích (funkčních) . Jsem zjistil, že mám v těch levých jinej motůrek který má jen 2 vývody který je nezapojenej a v pravých jich je asi 6 . Jde mě o to , že mám stahování oken přes dálku a jestli ten motůrek v pravých dveří je i s dorazema a nebo jestli jsou dorazy mimo dveře.. Nebo jestli do těch levých dveří jde dokoupit ten doraz. V těch levých mám 4 páry neobsazené. takže bych řekl, že tam chybý ten doraz. Musím koupit novej celej motůrek nebo je to nástavba nad motůrkem?

Odesláno

Dojezd je přímo na tom motoru a k němu jsou připojený ty kablíky. Ty v těch levejch dveřích máš pravděpodobně motor ze stahování bez dojezdu. Předchozímu majiteli zřejmě motor umřel (stejně jako mě) a nemohl sehnat motor s dojezdem, který se na vrakkovištích vůbec nevyskytuje(vlastní zkušenost) a novej bude stát zřejmě batoh, tak to chtěl vyřešit tím, že koupí \"obyč motor\" , ale to nechce makat. Taky sem to zkoušel.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...