sivili Odesláno 29. květen 2014 Odesláno 29. květen 2014 Ahojte, potřeboval bych poradit. Mám problém se svoji 206kou občas mi většinou při dojíždění zdechne motor. Třeba týden to nedělá a pak to udělá dvakrát denně. Byl jsem se tím na diagnostice a skočila tam chyba PREPETI ŘIDIČI JEDNOTKY a bylo mi doporučeno vyměnit svicky i civku, ze civka muže posílat prepeti do jednotky auto samé svíčky. Obě věci jsem vyměnil, ale bohužel ten den to udělalo znovu. Smrtící klapku mám také vycistenou. Vždy zacvaka v interiéru nějaké relatko, všechny spotřebiče jednou ale motor zdechne. Nemáte s tím náhodou někdo zkušenosti ?? Děkuji [upravil dne 29/5/14 18:39 od sivili] [upravil dne 29/5/14 18:41 od sivili] Citovat
čarokněžník Odesláno 29. květen 2014 Odesláno 29. květen 2014 nemas netesny to nasavani vzduchu nebo ucpanej filtr nebo sportovni filtr propiustnej? Citovat
ChouLu Odesláno 29. květen 2014 Odesláno 29. květen 2014 Změř napětí na alternátoru při zapnutých světlech a volnoběhu.. měl by jsi tam mít 14.4V cca... Jinak by ti to mohl dělat krokáč nebo snímač polohy klapky Citovat
sivili Odesláno 29. květen 2014 Autor Odesláno 29. květen 2014 OK, zkusím prvně změřit to napětí a pak se mrknu na ty čidla. Děkuji za rady Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.