nicky Odesláno 28. květen 2014 Odesláno 28. květen 2014 Zdravim pani viete mi niekto povedat aky vykon ma rt3 z navi a ako by som mohol vymenit vyskove repro v predu pod sklom dikes Citovat
Balachar Odesláno 28. květen 2014 Odesláno 28. květen 2014 4x35W ... vytlmil som dvere, nahodil do nich repro HERTZ, do kufra som hodil aktívny JBL sub a mám solídnu hudbu. Výškače musíš podvážiť plochým šrubovákom, ale hrot omotaj tkaninou, inak oškrieš farbu. Ak nebudú nové výškače rovnakých rozmerov ako origo, tak ich nejako musíš pod ten dierkovaný kryt nalepiť ... ja som ich nemenil, sú celkom OK. Citovat
nicky Odesláno 28. květen 2014 Autor Odesláno 28. květen 2014 Dakujem za radu. Hej aj ja mam slusnu zostavu v predu 165 edge fajn 130w vzadu edge 130 ties fajn a v kufri 1500 boshman Ale mam taku otazocku musel som vymenit radio stara rt3 sa resetovala skoro kazdych 5 min , kupil som inu a ta ma zrejme slabsi zosilovac a radio hra o dost slabsie . Pre porovnanie ked som mal staru rt3 a mal som nastavenu hlasitost na cca 15 tak teraz mi ta druha rt3 hra tak isto az na nejakej 23-25 hlasitosti Co stim? Citovat
HonzaZ Odesláno 29. květen 2014 Odesláno 29. květen 2014 Chce to na diagnostiku a mrknout, zda není v rádiu (telematice) nakonfigurován zesilovač. Pokud ano, tak nakonfigurovat nepřítomnost zesilovače. Citovat
Balachar Odesláno 29. květen 2014 Odesláno 29. květen 2014 Asi tak, tá RT3 mohla byť z auta, kde bolo JBL. Citovat
nicky Odesláno 29. květen 2014 Autor Odesláno 29. květen 2014 no otom pochybujem jedine ze by ju kupil ten co mal predomnou to auto. Skusim skočit na dia som zvedavy dakujem aj tak za rady keby ste este nieco otom vedeli kludne piste rad sa oboznamim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.