soundlovers Odesláno 27. květen 2014 Odesláno 27. květen 2014 zdravím všechny zde, můžu mít dotaz jak správně namontovat silentblok motoru č.184425 viz foto? Je jím přichycen motor na karosérii na straně u rozvodu...silentblok má 2 gumové části a ty pak narážejí na karoseírii.....otázka je: jedna strana má pravý uhel druhá je více šikmo, která strana se montuje dopředu ve směru jízdy? díky Citovat
soundlovers Odesláno 27. květen 2014 Autor Odesláno 27. květen 2014 ještě prosím upřesnění - po montáži se májí ty gumové konce dotýkat karosérie nebo musí mít mezi karosérii a gumovým dorazem vůli..? díky moc za upřesnění montáže a pracovní polohy... Citovat
HonzaC2 Odesláno 30. květen 2014 Odesláno 30. květen 2014 Už jsi to namontoval? Já dnes měnil ten silentblok pod tím co máš ty - ty hrušku. A ten co máš ty nejde otočit. Ten držák je tvarovaný tak, že to nemůžeš dát špatně. Citovat
soundlovers Odesláno 30. květen 2014 Autor Odesláno 30. květen 2014 budu teprve montovat, jen jsem se chtěl ujistit zda je to správně-šikmá část příjde na šiknou část dorazu, nejde to naopak... jakou máš vůli mezi karosérii a gumou na jedné a na druhé straně? je to souměrně? diky Citovat
HonzaC2 Odesláno 30. květen 2014 Odesláno 30. květen 2014 Co se týče souměrnosti ,to si defakto sedne - teda pokud měníš tu hrušku. Pokud né, tak už to může sedět trochu níže a mně se to teda opíralo na obou stranách. Teď jak mám novou hrušku, tak to se to nedotýká ani na jedná straně a taky vibrace se nepřenáší do karosérie. Pikantní je na tom to, proč jsem to měnil. Před rokem a půl to bylo v servise, kde mi tu hrušku dávali novou. Jenže ji, jak jsem dnes zjistil, málo zašroubovali a ona cvakala o karosérii. Byl top dost děsivý zvuk, tak jsem koupil nový silentblok a jak už jsem to měl rozdělané, tak jsem ho tam dal. Co si člověk neudělá pořádně sám, to bohužel nemá Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.