Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

zdravím všechny zde, můžu mít dotaz jak správně namontovat silentblok motoru č.184425 viz foto? Je jím přichycen motor na karosérii na straně u rozvodu...silentblok má 2 gumové části a ty pak narážejí na karoseírii.....otázka je: jedna strana má pravý uhel druhá je více šikmo, která strana se montuje dopředu ve směru jízdy? díky

post-1965-14109637805271_thumb.jpg

Odesláno

ještě prosím upřesnění - po montáži se májí ty gumové konce dotýkat karosérie nebo musí mít mezi karosérii a gumovým dorazem vůli..? díky moc za upřesnění montáže a pracovní polohy...

Odesláno

Už jsi to namontoval? Já dnes měnil ten silentblok pod tím co máš ty - ty hrušku. A ten co máš ty nejde otočit. Ten držák je tvarovaný tak, že to nemůžeš dát špatně.

Odesláno

budu teprve montovat, jen jsem se chtěl ujistit zda je to správně-šikmá část příjde na šiknou část dorazu, nejde to naopak... jakou máš vůli mezi karosérii a gumou na jedné a na druhé straně? je to souměrně? diky

Odesláno

Co se týče souměrnosti ,to si defakto sedne - teda pokud měníš tu hrušku. Pokud né, tak už to může sedět trochu níže a mně se to teda opíralo na obou stranách. Teď jak mám novou hrušku, tak to se to nedotýká ani na jedná straně a taky vibrace se nepřenáší do karosérie.

Pikantní je na tom to, proč jsem to měnil. Před rokem a půl to bylo v servise, kde mi tu hrušku dávali novou. Jenže ji, jak jsem dnes zjistil, málo zašroubovali a ona cvakala o karosérii. Byl top dost děsivý zvuk, tak jsem koupil nový silentblok a jak už jsem to měl rozdělané, tak jsem ho tam dal.

Co si člověk neudělá pořádně sám, to bohužel nemá :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...