razor Odesláno 24. květen 2014 Odesláno 24. květen 2014 Čau, potřebuju poradit se střechou na 206cc rv 2001. Střecha funguje, jezdí dobře, ale když jí zavírám, tak jede jakoby nakřivo. Strana u řidiče nedojede uplně k oknu... Je tam cca 5mm mezera mezi oknem a střechou, pak se střecha \"dorazí\" až k oknu, ale když chci zaháknout tu \"pojistku, tak musím hodně zabrat a střechu ten hák ještě hodně domáčkne k oknu. Druhá strana (u spolujezdce) funguje zase až moc dobře, nemusím použít vůbec žádnou sílu, na zamčení té pojistky. Připadá mi to, že je potřeba někde něco povolit a posunout, jako by ta střecha jezdil křivě. Díky za všechny rady! Citovat
čarokněžník Odesláno 24. květen 2014 Odesláno 24. květen 2014 to je divny neznam ten mechanyzmus ale co ty plochy promaznout grafytem? me to na panorame pomohlo Citovat
razor Odesláno 24. květen 2014 Autor Odesláno 24. květen 2014 Promazaný to je. Zhoršuje se to.. celou dobu te ta jedna strana zavírat víz ztuha a druhá de lehce.. Teď se to už ani nedovřelo a mezi střechou oknem je u řidiče skoro cm a u spolujezdce je to téměř ok. Doufám, že to není hydraulika... Citovat
razor Odesláno 25. květen 2014 Autor Odesláno 25. květen 2014 Tak teď jsem zjistil, že se to děje jen na jednom místě. Když zajedu na rovnou cestu, tak se střecha zavře uplně normálně. Zavírá se mi to blbě, jen když zaparkuju u kamaráda na chatě na takovém neovném terénu.. Je možné, že se to auto \"zkroutí\" a pak se to takhle blbě zavírá? [upravil dne 25.5.2014 21:23 od razor] Citovat
olda Odesláno 25. květen 2014 Odesláno 25. květen 2014 Kabrio se bude vždycky kroutit,to je logický,chybí pevný rám(střecha) Citovat
razor Odesláno 26. květen 2014 Autor Odesláno 26. květen 2014 Takz strechu sundavat a nandavat jen na rovnem povrchu ;-) Citovat
razor Odesláno 26. květen 2014 Autor Odesláno 26. květen 2014 Takz strechu sundavat a nandavat jen na rovnem povrchu ;-) Citovat
Guest ph56 Odesláno 26. květen 2014 Odesláno 26. květen 2014 hydraulicky valce bych zkontroloval jako prvni, zkus strechu zavrti nouzovym zpusobem dle manualu a pokud to nebude drhnout je vydrbanej valecek... Citovat
razor Odesláno 26. květen 2014 Autor Odesláno 26. květen 2014 Zkusim, ale zatim bez problemu. Kdyz to zaviram na rovine, je to ok. Ale i tak to zkontroluju. Takze to musi drhnout? Pokud to pojde hladce, je neco blbe? Citovat
Guest ph56 Odesláno 26. květen 2014 Odesláno 26. květen 2014 ja to pochopil jako ze ted neco drhne na jedny strane jestli mi rozumis :-) jestli je to na rovine ok tak asi ni nedrhne... ctu moc rychle sorry Citovat
razor Odesláno 26. květen 2014 Autor Odesláno 26. květen 2014 Pohoda. Nic nedrhne, všechno se zdá být ok.. Asi to bylo vážně tím, že bylo auto na nerovném povrchu.. Citovat
Guest ph56 Odesláno 27. květen 2014 Odesláno 27. květen 2014 Jinak v SB v placený sekci bude seřizovací postup kdybys chtěl \"vylepšovat\" Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.