Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čau, potřebuju poradit se střechou na 206cc rv 2001.

Střecha funguje, jezdí dobře, ale když jí zavírám, tak jede jakoby nakřivo. Strana u řidiče nedojede uplně k oknu... Je tam cca 5mm mezera mezi oknem a střechou, pak se střecha \"dorazí\" až k oknu, ale když chci zaháknout tu \"pojistku, tak musím hodně zabrat a střechu ten hák ještě hodně domáčkne k oknu. Druhá strana (u spolujezdce) funguje zase až moc dobře, nemusím použít vůbec žádnou sílu, na zamčení té pojistky.

Připadá mi to, že je potřeba někde něco povolit a posunout, jako by ta střecha jezdil křivě.

Díky za všechny rady! :papa

Odesláno

Promazaný to je. Zhoršuje se to.. celou dobu te ta jedna strana zavírat víz ztuha a druhá de lehce..

Teď se to už ani nedovřelo a mezi střechou oknem je u řidiče skoro cm a u spolujezdce je to téměř ok.

Doufám, že to není hydraulika...

Odesláno

Tak teď jsem zjistil, že se to děje jen na jednom místě. Když zajedu na rovnou cestu, tak se střecha zavře uplně normálně. Zavírá se mi to blbě, jen když zaparkuju u kamaráda na chatě na takovém neovném terénu..

Je možné, že se to auto \"zkroutí\" a pak se to takhle blbě zavírá?

[upravil dne 25.5.2014 21:23 od razor]

Odesláno

hydraulicky valce bych zkontroloval jako prvni, zkus strechu zavrti nouzovym zpusobem dle manualu a pokud to nebude drhnout je vydrbanej valecek...

Odesláno

Zkusim, ale zatim bez problemu. Kdyz to zaviram na rovine, je to ok. Ale i tak to zkontroluju. Takze to musi drhnout? Pokud to pojde hladce, je neco blbe?

Odesláno

ja to pochopil jako ze ted neco drhne na jedny strane jestli mi rozumis :-) jestli je to na rovine ok tak asi ni nedrhne... ctu moc rychle sorry

Odesláno

Jinak v SB v placený sekci bude seřizovací postup kdybys chtěl \"vylepšovat\" :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...