Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim budem kupovat toto radio

http://www.eloshop.sk/tovar/48669-autoradio-alpine-usb-ipod-ute-72bt.html

a chcel by som si s nim rovno objednat aj tieto repro:

http://www.eloshop.sk/tovar/35149-reproduktory-do-auta-hertz-dsk165-3-2ks.html

myslite ze je to dobra volba? bude dobre riesenie neskor rovnake kupit aj dozadu a pridat zosik? zapojim na to nejako v buducnosti subwoofer nejaky mensi len na dotvorenie zvuku? nechcem ziadne kolotocarske auto. a keby tu mal nahodou niekto peugeot 306 break daju sa kufrove dvere odhlucnit tak aby to dobre hralo? (repro je v nich) zatial by som to spravil tak ze dopredu by som dal tie hertz (krytky na vyskace uz mam objednane) a dozadu by som zatial dal tie co su vpredu (nejaka noname znacka ale neni to az taka hroza ako som maval v autach doteraz) dakujem za rady :)

Odesláno

kufrove dvere myslíš zadní, nebo přímo kufr ? pokud nechceš kolotočářské auto :D tak nemá moc cenu tlumit, možná bych přemýšlel o předních ...zesík a woofer přípojíš, radio má na woofer výstup, jen by mě vadilo že to nemá CD přehravač ...

cena reproduktorů je hodně slušná, i budou celkem dobře hrát

Odesláno

kombik ma zadne repro priamo v kufrovych dverach :) preto som chcel hlavne kufrove dvere vytlmit lebo uz s tymi repro co tam su mi rezonuje spzka :D radio ma vystup na woofer ale to je iba prepinatelne meddzi zadnymi repro alebo woofer nie? bud jedno alebo druhe. alebo som to zle pochopil? cd mechanika ma vobec netrapi hlavne ze je tam bluetooth a usb. najradsej by som spravil zadne plato z nejakeho dreva a nie to trapne skladacie co tam je a vkuse mi pada a dal do neho nejake ovaly

Odesláno

taky mam skladaci plato, je to des, ale repro mám v prednich a zadnich dveřích a v kufru sub, než začneš tlumit zkusil bych podložit tu spz, pokud je rovnou na plechu tak drnčí hrozně

woofer výstup ... na rádio napojíš samostatně 4 repra a zvlášt zesik s woofrem a pujde ti zvlášt štelovat síla basu

Odesláno

si si tym isty? lebo ja som vzdy nasiel len ze vystup na zadneje prepinatelny na vystup na subak :) tu spz som mal podlozenu ale aj tka to drnacao este sa s tym skusim popasovat :)

Odesláno

jsem, pokud nemáš výstup na sub tak musíš zesík napojit na výstup reproduktorů, ale ty výstup máš, takže můžeš štelovat LP, PP, LZ a PZ repro a pak samostatně subáč, pod spz dej nějaký trdý molitan nebo kus čehosi jako karimatka atd... a pořádně utáhni a nesmí se ani hnout, sám ji mám jen podlepenou..ale kufr jsem pak stejně tlumil kvuli plastu

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...