Petr0604 Odesláno 28. září 2005 Odesláno 28. září 2005 309 JE MRTVÁ?:bojimMAME TU STRASNE MALO PRISPEVKU:myslim Citovat
Chip Odesláno 28. září 2005 Odesláno 28. září 2005 žije ale nejsou s ní problémy ;) prostě je to skvělý auto A jestli má někdo díly z GTI tak si jich cení a nemluví tu o tom a jestli se mýlim tak se ozvete tady se po nich jen zapráší:aut:aut:aut Citovat
Chip Odesláno 2. říjen 2005 Odesláno 2. říjen 2005 Tak sem se konečně dokopal a dal sem obrázky 309ek na net, sou to obrázky který sem našel na fšudemožně netu http://album.volny.cz/zdenda.rajchy/ album peugeoti (zbytky sou prostě zbytky a pro zasmání) tak jestli se vám 309ka líbí tak jako mě tak se mrkněte a pokud máte něco lepšího tak se pochlubte:aut:aut:aut:aut Citovat
Chip Odesláno 4. říjen 2005 Odesláno 4. říjen 2005 ale copa copa..? mě akorat luplo prasatko a vytekla brzdovka jinak nic Citovat
ccatar Odesláno 5. říjen 2005 Odesláno 5. říjen 2005 Brzdy mě ani netrápí, ale ten podvozek:grr....furt se nějak se*e..... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.