Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, rád bych se zeptal - nemáte někdo zkušenost u Coupe s rozlepujícími se vrstvami bočních oken dveří? Nejdříve to vypadalo skoro jako námraza, potom se začala rozjíždět mapa, která se později začala zalívat bílou barvou (zřejmě vlhkost). Nevím, zda se jedná o ojedinělou závadu, nebo zda tím tento model nějak trpí. Cena nového okna není zcela atraktivní :D ...díky předem za zkušenosti.:papa

Odesláno

mal som to iste. na pravych dverach. mala mapa v rohu (ako je zrkadlo). Ked bolo chladno tak to bola mliecna skvrna a ked bolo horuco tak to akoby zmizlo. Bolo vidno len uplne zblizka obrysy.

Dal som to vymenit ako zarucnu opravu. Vymenili bez problemov. Cena okna je inak okolo €826.

Odesláno

Zatím venku nebylo. Takhle se to rozjelo za rok, před rokem tam byl jen malinkej náznak \"námrazy\". Ještě mě napadá, Coupečka měly po celou dobu výroby stejný stupeň tónování, nebo bylo víc druhů?

Odesláno

ked si vyberies nieco z toho linku od Doda a budes potrebovat pomoc tak daj vediet. robim v Polsku.

A mimochodom apropo toho tuknuteho auta. ja som kupil nove a urobilo sa mi to tiez ;)

Odesláno

O těch na allegru vím, hledal jsem i ve Francii a v Německu.

Vlado-77: Moc díky! Nedovedu si moc představit, jak bych se s polským prodejcem domlouval. Moje zkušenosti s nakupováním na allegru se rovnají nule.:mad:

Ještě pro zajímavost: na bazar.automedik.cz existuje také možnost koupě v Polsku, vč. dovozu do ČR...rozdíl v ceně na Allegru a na mediku cca 1500Kč.

Nemáte, prosím, někdo možnost ověřit, zda po celou dobu výroby bylo katalogové číslo okna stejné? Tj., zda byl jeden druh tónování, nebo zda byly nějaké změny v průběhu výroby? :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...