AKCZ Odesláno 27. září 2005 Odesláno 27. září 2005 Pomuze mi prosim nekdo pochopit program teto Rally? http://www.labskarallye.cz Pripadne bude se nekdo kolem Zamberka motat z Peugeotaku? Citovat
AKCZ Odesláno 27. září 2005 Autor Odesláno 27. září 2005 Takze to cestuje? Ja totiz jeste nezazil Rally pomalu kolem baraku A moc se mi ta myslenka libi .. doufam ze bude hezky Citovat
Hadra Odesláno 27. září 2005 Odesláno 27. září 2005 U nás se to taky jelo loni. A mám pocit, že zrovna v tu dobu byl Šebetov. Citovat
Crack Odesláno 27. září 2005 Odesláno 27. září 2005 Původně zaslal: AKCZ Takze to cestuje? Ja totiz jeste nezazil Rally pomalu kolem baraku A moc se mi ta myslenka libi .. doufam ze bude hezky u nás za barákem v lese se to jelo jo cestuje to je víc etap po okolí...dokonce sem šel ze školy a stopoval sem a tak sem stop jedno závodní auto(bylo to teda před závodama ne o závodech:D)a málem sem se po,jak sme jeli:o Citovat
AKCZ Odesláno 27. září 2005 Autor Odesláno 27. září 2005 Vidim ze si budu muset taky zastopovat .. mozna poprve v zivote Původně zaslal: Crack Původně zaslal: AKCZ Takze to cestuje? Ja totiz jeste nezazil Rally pomalu kolem baraku A moc se mi ta myslenka libi .. doufam ze bude hezky u nás za barákem v lese se to jelo jo cestuje to je víc etap po okolí...dokonce sem šel ze školy a stopoval sem a tak sem stop jedno závodní auto(bylo to teda před závodama ne o závodech:D)a málem sem se po,jak sme jeli:o Citovat
Crack Odesláno 28. září 2005 Odesláno 28. září 2005 Původně zaslal: AKCZ Vidim ze si budu muset taky zastopovat .. mozna poprve v zivote Původně zaslal: Crack Původně zaslal: AKCZ Takze to cestuje? Ja totiz jeste nezazil Rally pomalu kolem baraku A moc se mi ta myslenka libi .. doufam ze bude hezky u nás za barákem v lese se to jelo jo cestuje to je víc etap po okolí...dokonce sem šel ze školy a stopoval sem a tak sem stop jedno závodní auto(bylo to teda před závodama ne o závodech:D)a málem sem se po,jak sme jeli:o poprví a naposeld u nás v kempu totiž nocovali,tak s těma autama lítali ormálně po silnici,bylo to teda štěstí Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.