Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Můžete mi někdo poradit co je tohle za chybu ?? už jsem zkusil vše od reinstal PC jiný diagbox a nic nezabírá lexie funguje v pohodě a jak zapnu PP2000 ihned vyskočí tohle děkuju za rady

post-46165-14109637465387_thumb.jpg

Odesláno

Mám stejný problém... na notebooku s AMD procesorem a Oracle WM to šlapalo OK, na intelu i5 mi to prostě nejede... až po několikáté instalaci systému mi jede aspoň PP2000, diagbox vůbec :( padá... občas spadne i PP2000

Odesláno
Mám stejný problém... na notebooku s AMD procesorem a Oracle WM to šlapalo OK, na intelu i5 mi to prostě nejede... až po několikáté instalaci systému mi jede aspoň PP2000, diagbox vůbec :( padá... občas spadne i PP2000

já mam procesor Genuine Intel CPU T1600 a dřív mi to šlo absolutně bez problémů pak jsem musel přeinstalovat PC a od té doby tohle

Odesláno

Už jsem to řešil na hromadě zahraničních for.. jednou to bylo upravit jeden javascript v souboru, po druhé vypnout v biosu virtualizaci... bohužel nic nikdy nepomohlo :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...