kadre Odesláno 11. květen 2014 Odesláno 11. květen 2014 Můžete mi někdo poradit co je tohle za chybu ?? už jsem zkusil vše od reinstal PC jiný diagbox a nic nezabírá lexie funguje v pohodě a jak zapnu PP2000 ihned vyskočí tohle děkuju za rady Citovat
ChouLu Odesláno 11. květen 2014 Odesláno 11. květen 2014 Mám stejný problém... na notebooku s AMD procesorem a Oracle WM to šlapalo OK, na intelu i5 mi to prostě nejede... až po několikáté instalaci systému mi jede aspoň PP2000, diagbox vůbec padá... občas spadne i PP2000 Citovat
kadre Odesláno 11. květen 2014 Autor Odesláno 11. květen 2014 Mám stejný problém... na notebooku s AMD procesorem a Oracle WM to šlapalo OK, na intelu i5 mi to prostě nejede... až po několikáté instalaci systému mi jede aspoň PP2000, diagbox vůbec padá... občas spadne i PP2000 já mam procesor Genuine Intel CPU T1600 a dřív mi to šlo absolutně bez problémů pak jsem musel přeinstalovat PC a od té doby tohle Citovat
ChouLu Odesláno 11. květen 2014 Odesláno 11. květen 2014 Už jsem to řešil na hromadě zahraničních for.. jednou to bylo upravit jeden javascript v souboru, po druhé vypnout v biosu virtualizaci... bohužel nic nikdy nepomohlo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.