Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Kto z Vas uz bol na zvolavacke Peugeotu? Ide o vymenu niektorych upevnovacich skrutiek prednej napravy. Ja som nahlaseny na najblizsi stvrtok...

Dufam, ze takychto zvolavaciek nebude viac. Nechce sa mi robit niekolko sto kilometrov do servisu.

Odesláno
Oktobrova vyrobna varka. Dodane posledny oktobrovy tyzden.

Ja mam april 2014,tak sa na to spytam ci to maju aj v CZ.Ale asi hej, no bude to isto zalezat na tom kedy na to prisli.

[upravil dne 11/5/14 20:21 od handy49]

Odesláno

Ahoj, ja som mal zvolávačku na zadné bezpečnostné pásy, ale boli v poriadku a nič iné nebolo. Bol som na prehliadku po 40 tis.km a bez závad. Vyrobené mám 04/2014. Tak snáď tam nebudú žiadne \"srandy\" :-)

Odesláno
Ahoj, ja som mal zvolávačku na zadné bezpečnostné pásy, ale boli v poriadku a nič iné nebolo. Bol som na prehliadku po 40 tis.km a bez závad. Vyrobené mám 04/2014. Tak snáď tam nebudú žiadne \"srandy\" :-)

04/2014 vyrobené = teraz je 05/2014 = si za mesiac najazdil 40 tis. KM ? :)

Odesláno

Aaaaaaaaaa sorry 04 2013, už ani neviem, aký je rok :-) a kúpil 06 2013, hneď po uvedení na trh, ako 11-te auto :-)

[upravil dne 12/5/14 10:36 od tonyj]

Odesláno

Dnes som bol, videl som cca za hodinku urobili a odisiel som.

Asi taky bol cely proces zvolavacej opravy. Je pravda ze popri tom som sa porozpraval s predajcom o roznych veciach, medzi inym aj preco som nezobral auto od nich, ale 1000 euro rozdiel je 1000 euro. To som mu aj povedal.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...