janbinko Odesláno 27. květen 2023 Odesláno 27. květen 2023 Ahoj všem pezotakum našel sem vaší skupinu a rád bych se zúčastnil diskuzí.A měl bych otázku máte nějaké srazy.Jsem další člověk co si pořídil Peugeot 106 s těmi hranatými světlomety.Po koupi tohoto vozu jsem musel nechat vyměnit motor a teď slape jak hodinky jsem sním spokojen tedy s ní říkám jí Eleonora.Byl bych rád kdych se mohl pripojit k vám a za odpověď kterou můžete napsat na janbinko3851976@gmail.com Citovat
pavelu96 Odesláno 27. květen 2023 Odesláno 27. květen 2023 (upraveno) Ahoj @janbinko, vítám Tě na Peugeot clubu. Trochu se tu porozhlédni, projdi si témata fóra a přečti si prosím pravidla https://www.peugeot-club.com/guidelines/ Toto vlákno je 8 let nepoužité vlákno uživatele @wojtaaa1 s údaji o jeho voze. Ideální bude si založit vlastní vlákno o svém autě i s fotkami a tam si zapisovat novinky a diskutovat s ostatními (ikdyž provozovatelů 106 už moc není). Co se týká srazů, tak včera byly uzavřené registrace na minisraz který organizuje @radim.1008 Upraveno 27. květen 2023 uživatelem pavelu96 Doplnění radim.1008 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.