MilhausCorpse Odesláno 6. květen 2014 Odesláno 6. květen 2014 Ahoj pánové,po delší době bezporuchového ježdění se mi objevil následující problém. Po jízdě cca 10km mi auto začne škubat a jet na 3 válce.Vyměnil jsem svíčky a problém přetrvává.Vyhazuje mi to chybu P0351.Když je motor studený,tak startuje i jede parádně na benzín i LPG. Mám dojem,že to bude asi zapalovací rampa,ale chtěl bych to vědět jistě,ať nevyhodím 5 tisíc a problém bude pořád.Máte někdo s tímhle problémem zkušenosti?Díky za radu. Milhaus Citovat
Patrik406ST Odesláno 6. květen 2014 Odesláno 6. květen 2014 proč hned kupovat novou rampu? dá se rozdělat a opravit.. tady na webu je návod i s fotkama.. většinou je tam přepálené vedení k některé cívce... to stačí spájet, celé to zase zalít silikonem a mělo by to fungovat,.... hledej Citovat
jojtik Odesláno 7. květen 2014 Odesláno 7. květen 2014 Ahoj. Mal som to na felde. Bola to lišta Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.