jindra73 Odesláno 26. září 2005 Odesláno 26. září 2005 Zdravím, tak jsem snad "sehnal" tu mojí vrtuli do větráku co rozhání vzduch uvnitř vozidla( mají ji v Praze na vrakáči za 500kč)... ale mi z peugeotu psali,že originál se dělá pouze společne s motorkem a jsou 2 druhy 2.700kč a 6.700kč pro verzi sklimou( KTEROU MÁM JÁ). Tak ted nevím jestli ta vrtulka je pro mojí verzi s klimou nebo ne? Jak se od sebe liší. Abych si neobjednal něco, co nepasuje! Originál za 6.700kč tak to je síla ! Dík za info Citovat
jindra73 Odesláno 28. září 2005 Autor Odesláno 28. září 2005 Tak jsem zjistil, že vrtule je součást motorku a těžko se sundává, protože je nalisovaná , takže zvláště se určitě nedá sehnat,ani to nemá asi cenu shánět zvlášt, verze motorku s klimou je úplně jiná než verze bez klimy, ale vrtulka je stejná...( verzi bez klimy mají u nás za 900 tak to zkusím jestli by to nešlo přehodit i s tím rotorem)....v nejhorším kdyby se oska na které je vrtulka nějak opatrně ohřála a vrtulka by vyjela ven a pak by se na nějaké dobré lepidlo nalepila na můj starý motůrek? Asi by to ale házelo- ta moje vrtuzlka byla vyvážená ?... nějak to musím vymyslet! foto: www.sweb.cz/jindra73 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.