Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den, omlouvám se předem, zda nadělám zmatky v tématech, ale nějak jsem nenašel odpovědi.

1: když pustím hudbu z USB, kde se dává pauza a opětovné spuštění hudby? Nejednou se mi stalo, že jsem poslouchal hudbu, někdo mi volal, ale když jsem zavěsil, tak se hudba nespustila, ale byla jakoby pauznuta, a nedokázal jsem ji žádným způsobem opět pustit.

2: Navigace - Uložil jsem si do navi nějaké adresy a chtěl bych si je přejmenovat tak, aby se mi tam neukazovala Adresa, ale třeba \"domov\" \"kámoš\" \"servis\" zákazník xy\" apod.

3: Poslouchal jsem hudbu při vypnutém autě a za chvilku naskočil economy mode. Při jaké příležitosti ze zapíná a jak poslouchat hudbu při vypnutém autě?

4: Rušilo mě při poslechu hudby navigování hlasem, tak jsem to zkoušel za jízdy někde vypnout, ale nenašel jsem kde. Jde to vůbec?

5: Dneska se mi spustilo TA info, ale bylo to hooodně potichu oproti hlasitosti rádia. Téměř to nebylo slyšet :-/ Hlasitost TA se nastavuje kde? Jsem popravdě z těch mačkadel, tlačítek zmaten :)

6: Když chci telefonovat za jízdy a hledám kontakty, jdou hledat podle počátečního písmena, nebo musím vždy rovolovat jako trotl celým seznamem? Mám cca 500 kontaktů a je zdlouhavé rolovat jméno po jménu.

Děkuji za ochotu mi pomoci, vychytat mouchy a seznámit se blíže se suprovým autem :-)

[upravil dne 2/5/14 13:41 od klakson23]

[upravil dne 4/5/14 06:22 od klakson23]

Odesláno

1. mě to funguje na volantu mezi + - na hlasitost, MUTE nebo tak nějak

2. tlač adresáře na konzole, kontakty, najdeš si kontakt tuším open, potom kolečkem naroluješ na první řádek a přepíšeš

3. zapíná se vždy, nedá se ovlivnit, doba po kterou hraje počítá system z napěti baterie, doby poslední jízdy, odběru apod.

4. jedině v nastavení aplikace v telefonu. Třeba Waze to umí pustit kam chci, navigace v Ip5 , kecá přes BT.

Odesláno

Tiez by ma zaujimala odpoved na bod 1. Ono PAUSE a MUTE nie je to iste!!! Akonáhle sa RT6 ocitne v rezime PAUSE neda sa (resp ja neviem) znovu rozbehnut. Pomocou MUTE sa da prehravanie zastavit a rozbehnut, ale nefunguje to ak sa dostanete do PAUSE vinou systemu. Niekedy pomoze precyklovat zdroje zvuku pomocou SOURCE, ale nie vzdy. :myslim

Odesláno
Dá se vypnout, v menu navigace , \" Set synthese speech\" jak se objeví okno s čárkama hlasitosti tak vlevo dole je OFF.

Díky za radu, už jsem si to nastavil a teď jsem spokojenější :)

edit: přidal jsem bod č5

[upravil dne 2/5/14 13:38 od klakson23]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...