klakson23 Odesláno 1. květen 2014 Odesláno 1. květen 2014 Dobrý den, omlouvám se předem, zda nadělám zmatky v tématech, ale nějak jsem nenašel odpovědi. 1: když pustím hudbu z USB, kde se dává pauza a opětovné spuštění hudby? Nejednou se mi stalo, že jsem poslouchal hudbu, někdo mi volal, ale když jsem zavěsil, tak se hudba nespustila, ale byla jakoby pauznuta, a nedokázal jsem ji žádným způsobem opět pustit. 2: Navigace - Uložil jsem si do navi nějaké adresy a chtěl bych si je přejmenovat tak, aby se mi tam neukazovala Adresa, ale třeba \"domov\" \"kámoš\" \"servis\" zákazník xy\" apod. 3: Poslouchal jsem hudbu při vypnutém autě a za chvilku naskočil economy mode. Při jaké příležitosti ze zapíná a jak poslouchat hudbu při vypnutém autě? 4: Rušilo mě při poslechu hudby navigování hlasem, tak jsem to zkoušel za jízdy někde vypnout, ale nenašel jsem kde. Jde to vůbec? 5: Dneska se mi spustilo TA info, ale bylo to hooodně potichu oproti hlasitosti rádia. Téměř to nebylo slyšet :-/ Hlasitost TA se nastavuje kde? Jsem popravdě z těch mačkadel, tlačítek zmaten 6: Když chci telefonovat za jízdy a hledám kontakty, jdou hledat podle počátečního písmena, nebo musím vždy rovolovat jako trotl celým seznamem? Mám cca 500 kontaktů a je zdlouhavé rolovat jméno po jménu. Děkuji za ochotu mi pomoci, vychytat mouchy a seznámit se blíže se suprovým autem :-) [upravil dne 2/5/14 13:41 od klakson23] [upravil dne 4/5/14 06:22 od klakson23] Citovat
Milhaus65 Odesláno 1. květen 2014 Odesláno 1. květen 2014 1. mě to funguje na volantu mezi + - na hlasitost, MUTE nebo tak nějak 2. tlač adresáře na konzole, kontakty, najdeš si kontakt tuším open, potom kolečkem naroluješ na první řádek a přepíšeš 3. zapíná se vždy, nedá se ovlivnit, doba po kterou hraje počítá system z napěti baterie, doby poslední jízdy, odběru apod. 4. jedině v nastavení aplikace v telefonu. Třeba Waze to umí pustit kam chci, navigace v Ip5 , kecá přes BT. Citovat
klakson23 Odesláno 1. květen 2014 Autor Odesláno 1. květen 2014 Díky moc. Zítra na to vlítnu a vyzkouším. Škoda jen toho navigování hlasem, že nejde vypnout. Bohatě mi stačí grafické znázornění. Citovat
Milhaus65 Odesláno 1. květen 2014 Odesláno 1. květen 2014 Dá se vypnout, v menu navigace , \" Set synthese speech\" jak se objeví okno s čárkama hlasitosti tak vlevo dole je OFF. Citovat
mirohrob Odesláno 2. květen 2014 Odesláno 2. květen 2014 Tiez by ma zaujimala odpoved na bod 1. Ono PAUSE a MUTE nie je to iste!!! Akonáhle sa RT6 ocitne v rezime PAUSE neda sa (resp ja neviem) znovu rozbehnut. Pomocou MUTE sa da prehravanie zastavit a rozbehnut, ale nefunguje to ak sa dostanete do PAUSE vinou systemu. Niekedy pomoze precyklovat zdroje zvuku pomocou SOURCE, ale nie vzdy. Citovat
klakson23 Odesláno 2. květen 2014 Autor Odesláno 2. květen 2014 Dá se vypnout, v menu navigace , \" Set synthese speech\" jak se objeví okno s čárkama hlasitosti tak vlevo dole je OFF. Díky za radu, už jsem si to nastavil a teď jsem spokojenější edit: přidal jsem bod č5 [upravil dne 2/5/14 13:38 od klakson23] Citovat
HonzaZ Odesláno 2. květen 2014 Odesláno 2. květen 2014 bod 5 - nastavit hlasitost na rádiu během dopravního hlášení, aspoň tak to u většiny rádií Peugeot funguje Citovat
Milhaus65 Odesláno 2. květen 2014 Odesláno 2. květen 2014 5. ano přesně tak, jak to začne kecat TA tak přidej hlasitost. Každý zdroj zvuku má svoji ikonu , která se zobrazí během změny hlasitosti. Navi radio TA. Citovat
Milhaus65 Odesláno 4. květen 2014 Odesláno 4. květen 2014 6. musí se rolovat, nová verze fw 2.80 přidá hledání dle prvního písmene. CD objednáno, zatím není. [upravil dne 4/5/14 08:42 od Milhaus65] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.