MatoM Odesláno 28. duben 2014 Odesláno 28. duben 2014 Dobrý deň. Chcem sa spýtať či nahodou nevie niekto o čo ide.. Nedavno som si spravil vyletik do CZ vratil som sa domov vypol som motor. Na druhy den som sadol do auta a z ničoho nič islo na tri valce.. Sviečky to niesu vymenil som ni cievka to nebude aj tu som menil za novu jedine ci to nebude vstrek.. ale nejde mi to do hlavy lebo zo začiatku sa mi stao že mi skočilo na 4 valce išlo dobre až kym som znovu nevypol motor a znova nič.. Nahodou niekto prosíím ??? Citovat
velkybanan Odesláno 28. duben 2014 Odesláno 28. duben 2014 mne vstřik odešel z ničeho nic.Je to jen cívka i to se může stát,ale nejlepší je diag. a zkusit otestovat vstřiky a uvidíš jak to jde a nejde. Citovat
MatoM Odesláno 29. duben 2014 Autor Odesláno 29. duben 2014 Tak dia sme skusali a nezobralo mi pc.. neviem ci mal vadnu diagnostiku alebo ja mam vadne auto.. pojdem skusit este do jedneho servisu.. a moze sa stat ked dlhsiu dobu jazdim na 3 valce ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.