Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Prosím , jestli je tady podobné téma, tak přesunout a jestli ne, tak prosím o pomoc.

Jak se dostanu do pc když win 7 chce heslo? Nikdy za cca 5 let co ntb mám, nechtěl heslo až teď, najednou ho chce a samozřejmě že heslo nevím. Tak co stím?:myslim

Odesláno

A nepřihlašuješ se pod jiným účtem než doposud? Třeba jako administrator a podobně?

Odesláno

To ze od teba pyta heslo ,nie je len tak,niekto ti musel zaheslovat vstup do windowsu a prevdepodobne je admin

Same sa to nemohlo nastavit,

Teraz s tym nespravis nic ,mozno niekde hladat nejaky odsifrovaci soft ale s tym nemam skusenosti a o zadarmo aplikaciach pochybujem ze to dokazu a pri moznostiach kombinacii im to moze trvat pekne dlho

Takze zisti kto si vytvoril ucet a nech ti da heslo,este by sa dal zhodit windows ak mas obraz disku a nahodit ho cez konzolu,.prip. po starte

spustit windows s poslednym bodom obnovenia ,prip.poslednou znamou konfiguraciou

[upravil dne 25/4/14 09:44 od staco]

Odesláno

Hm, to je možný že se nekdo do toho naboural. Ntb používám jenom já a manželka, a tá neví jak nastavit heslo , takže určitě ho nezadala ona. Takže možná někdo z venku.:myslim

Jak spustím poslední bod obnovení při startu win?:myslim

[upravil dne 25/4/14 10:53 od Tango C8]

Odesláno

nevím jak u 7, u visty to myslím funguje, ale nejde nabootovat v nouzovým režimu, že by ses do win dostal jako administrátor? teoreticky pokud bys měl heslo jen na běžným profilu, tak by se to mohlo přihlásit a mohlo by jít heslo na profilu odstranit.

Odesláno

Stiahnut toto

Download Windows Password Key from http://t.co/x8otIyR14H.

Na tejto stranke popis ale v anglictine ,ale je to easy,prip.preloz v google prekladaci

http://www.lostwindowspassword.com/windows-password-recovery.htm

Nemam to odskusane iba som hladal ,aby som konkretne :super pomohol

pardon tuje ten navod

http://resetwindows7passwords.blogspot.sk/2013/07/hack-windows-7-password.html

[upravil dne 25/4/14 10:47 od staco]

Odesláno

Jde to.. stáhneš bootovací soft.. vypálíš a nabootuješ jako když instaluješ nové w7.. proklikáš se a do 5 minut to máš odemčené, už jsem takhle 2 pc odemykal..

BTW funguje to i pokud je PC zaheslovaný otiskem prstu

[upravil dne 25/4/14 11:38 od 3Run]

Odesláno

Tak otisk prstu má stejně vždy nadřazené heslo, takže když zvládneš heslo, máš vyhráno.

Odesláno

Já si stejně myslím, že to není tím, že by to někdo zahesloval zvenčí. Proč by to dělal. Jestli to není pracovní NB, který obhospodařuje nějaký správce, tak určitě ne.

Odesláno

Mě na jeho místě by to celkem zajímalo. Jinak se to třeba může opakovat. Lepší je hledat příčiny, než odstraňovat důsledky.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...