Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chlapi, potrebujem surne poradit.

treba mi menit na RC tycky stabilizatora

aku znacku mate vyskusanu? co odporucate?

Dalej je to otoc a spodny cap. Pocul som, ze su dve rozne priemery. CO je na tom pravdy? pretoze spodny cap mi beha v otoci co mi v zakrutach staca auto dnu alebo von podla toho ako mam plyn na podlahe alebo nemam... Vidim to ale na znicenu otoc, nemate to niekto na predaj?

Odesláno
Chlapi, potrebujem surne poradit.

treba mi menit na RC tycky stabilizatora

aku znacku mate vyskusanu? co odporucate?

Dalej je to otoc a spodny cap. Pocul som, ze su dve rozne priemery. CO je na tom pravdy? pretoze spodny cap mi beha v otoci co mi v zakrutach staca auto dnu alebo von podla toho ako mam plyn na podlahe alebo nemam... Vidim to ale na znicenu otoc, nemate to niekto na predaj?

Takze tycky asi najlepsie Meyle HD od Badisaka. Neviem preco by si mal mat hned znicenu otoc skor spodne rameno resp spodny cap ten sa lubi vybehat tak ze skace ako besny. Radsej si to riadne prever ako zbytocne menit to co je dobre.
Odesláno

cely pribeh, ramena boli HD meyle menene leto 2012, ja som auto kupil august 2013 a siel som na STK kde mi to vtedy trosku behalo povedal mi neh vymenim spodny cap - cize cele rameno. vymenil som za HD meyle - koniec septembra 2013. ked som stare rameno doniesol do predajne povedal mi ze spodny cap je rozbity z toho ze asi sa trafila velka diera alebo nieco take. prave preto sudim, ze je znicena aj otoc. A viac menej to drzalo chvilu ked som vymenil rameno, zakruty drzalo. sice trosicku trosicku som citil ze sa auto stoci. ale po case znova ma zacalo robit to co som opisoval, plyn v zakrute drzim volant a stoci ma dnu, pustim plyn a stoci ma von... pri takych 110 to je dost masakralne...

Odesláno
Jedine co ti mozem poradit je to rozobrat a potom budes mudrejsi co treba a co nie.

ku tym dvom priemerom capov su do 1,6 mensie a nad 1,6 vacsie. Dnes mi to potvrdili v predajni ND... ze skor v pezote mi povedia ale tak nikde nemozem najst ake su tie dva rozne. viem iba o jednom 18mm

Odesláno
Jedine co ti mozem poradit je to rozobrat a potom budes mudrejsi co treba a co nie.

ku tym dvom priemerom capov su do 1,6 mensie a nad 1,6 vacsie. Dnes mi to potvrdili v predajni ND... ze skor v pezote mi povedia ale tak nikde nemozem najst ake su tie dva rozne. viem iba o jednom 18mm

Keby nahodou hladas ten otoc Otoc na peugeot 206
Odesláno

Keby nahodou hladas ten otoc Otoc na peugeot 206

dakujem, este pozistujem co a ako. necakal som taku cenu, myslel som ze bude vacsia.

Odesláno
Ale neviem akej kvality su to je ten problem.

hmmm... no hej, skor by som bol ale radsej kebyze sa potvrdilo to ze su dve rozne priemery capov na prednych ramenach a dal mi zle... neh vyreklamujem :( a mam pokoj

Odesláno
Ale neviem akej kvality su to je ten problem.

hmmm... no hej, skor by som bol ale radsej kebyze sa potvrdilo to ze su dve rozne priemery capov na prednych ramenach a dal mi zle... neh vyreklamujem :( a mam pokoj

Zatial som nasiel ze iba tei dalsie capy maju dva rozmery ale ten co sa dava na otoc je vsade asi rovnaky cize tych 18mm.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...