Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj pánové. Otec si pořídil Chevrolet Captivu r.2008. A sháním v Praze popř. Ostravě zda někdo neví o někom kde by se to dalo protáhnout přes diagnostiku. Chtěl by zjistit co vše lze povolit atd.

PS: servis mi nedoporučujte, spatné zkušenosti, po strance komunikace atd... a taky ty ceny...

Děkuji za každou radu...

Odesláno

2.0 VCDTi . No vše šlape jak má. Chtěl vědět zda a co jde navolit přes BSI. No tak to jsi moc nepotešil s tím že vůbec nic... I tak děkuji...

Odesláno

měl jsem zrovna nedávno podobnou s problemem na ABS, používám multi-diag ATAL a přes Chevrolet jsem se ani nespojil. tak jsem se připojil přes Opel Antara a přečíst jde dost věcí ale nic nejde nasavit nebo ovlivnit.

Odesláno

To ani nema BSI ale BCM a je to jenom splet rele a ovladacich prvku......

Nechci nafdavat nebo hanit ale je to \"hloupe\" auto co se tyce elektroniky.

Ja pouzivam Texu a funguje skvele.

PS:

At si hlida stav oleje.csasto se stava ze se ucpe DPF a zadre se motor behem chvilky protoze napusti 5 litru oleje.

Odesláno

Aha ja myslel ze muzou jit povolit prave veci jako samosklopeni zrcatek pri zamceni a ne manualne jak to ma, to same treba okna a jine moznosti... No holt smula...

Odesláno

Ahoj. Otec měl nedávno problém s Orlandem 2.0 VCDTi. Ani jeden autorizák Chevrolet v Praze či Kladně si neškrtl. Stále mu tvrdili, že bere blbou naftu a podobné kecy. Auto je v záruce, a tak to chtěl vyřešit - cukalo mu to při malých otáčkách, občas nechtěl nastartovat. Nakonec zajel do Vysočan, ulice Pod pekárnami kde na konci ulice už dlouhá léta sídlí a bydlí pan Hrdlička tel:603 42 28 82. Je to opravdu zkušený borec. Jezdí k němu i zaměstnanci z autorizáků když si nevědí rady. Auto napíchl a zjistil vadný vstřik.

Jinak otec má dobrou zkušenost ještě s Oplem Autovars v Holešovicích u Libeňského mostu. Tady mimochodem Hrdličku znají také.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...