mr.SM Odesláno 3. březen 2014 Odesláno 3. březen 2014 Ahoj pánové. Otec si pořídil Chevrolet Captivu r.2008. A sháním v Praze popř. Ostravě zda někdo neví o někom kde by se to dalo protáhnout přes diagnostiku. Chtěl by zjistit co vše lze povolit atd. PS: servis mi nedoporučujte, spatné zkušenosti, po strance komunikace atd... a taky ty ceny... Děkuji za každou radu... Citovat
straki007 Odesláno 3. březen 2014 Odesláno 3. březen 2014 Tam nejde povolit nic. A pokud chce jen diag tak bych to nehrotil kdyz vse funguje. Jaky ma motor? Citovat
mr.SM Odesláno 3. březen 2014 Autor Odesláno 3. březen 2014 2.0 VCDTi . No vše šlape jak má. Chtěl vědět zda a co jde navolit přes BSI. No tak to jsi moc nepotešil s tím že vůbec nic... I tak děkuji... Citovat
Chip Odesláno 3. březen 2014 Odesláno 3. březen 2014 měl jsem zrovna nedávno podobnou s problemem na ABS, používám multi-diag ATAL a přes Chevrolet jsem se ani nespojil. tak jsem se připojil přes Opel Antara a přečíst jde dost věcí ale nic nejde nasavit nebo ovlivnit. Citovat
straki007 Odesláno 3. březen 2014 Odesláno 3. březen 2014 To ani nema BSI ale BCM a je to jenom splet rele a ovladacich prvku...... Nechci nafdavat nebo hanit ale je to \"hloupe\" auto co se tyce elektroniky. Ja pouzivam Texu a funguje skvele. PS: At si hlida stav oleje.csasto se stava ze se ucpe DPF a zadre se motor behem chvilky protoze napusti 5 litru oleje. Citovat
mr.SM Odesláno 3. březen 2014 Autor Odesláno 3. březen 2014 Aha ja myslel ze muzou jit povolit prave veci jako samosklopeni zrcatek pri zamceni a ne manualne jak to ma, to same treba okna a jine moznosti... No holt smula... Citovat
Honza z Nera Odesláno 3. březen 2014 Odesláno 3. březen 2014 Ahoj. Otec měl nedávno problém s Orlandem 2.0 VCDTi. Ani jeden autorizák Chevrolet v Praze či Kladně si neškrtl. Stále mu tvrdili, že bere blbou naftu a podobné kecy. Auto je v záruce, a tak to chtěl vyřešit - cukalo mu to při malých otáčkách, občas nechtěl nastartovat. Nakonec zajel do Vysočan, ulice Pod pekárnami kde na konci ulice už dlouhá léta sídlí a bydlí pan Hrdlička tel:603 42 28 82. Je to opravdu zkušený borec. Jezdí k němu i zaměstnanci z autorizáků když si nevědí rady. Auto napíchl a zjistil vadný vstřik. Jinak otec má dobrou zkušenost ještě s Oplem Autovars v Holešovicích u Libeňského mostu. Tady mimochodem Hrdličku znají také. Citovat
mr.SM Odesláno 3. březen 2014 Autor Odesláno 3. březen 2014 Dekuji, budu kontaktovat dotycneho pana... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.