nokiov Odesláno 1. březen 2014 Odesláno 1. březen 2014 Ahoj všem. Potřeboval bych poradit s výměnou čidla abs. Můžete mi někdo poradit jestli to zvládnu sám na zahradě?mám zjištěno na dia že je vadné pravé zadní u nádrže. Pokud s tím má někdo vzkušenost poraďte prosím postup.Díky Citovat
tomik1987 Odesláno 1. březen 2014 Odesláno 1. březen 2014 ahoj, bolo by dobré keby si napísal o aké auto sa jedná ale predpokladám že o to v podpise. a áno dá sa to spraviť aj doma. je potrebné mať nové čidlo aké potrebuješ zložíš koleso a malo by to ísť. ale môžu sa vyskytnúť malé komplikácie. napr. nebude chcieť ísť von. Citovat
FrantaCV Odesláno 1. březen 2014 Odesláno 1. březen 2014 Chyba ABS - to je široký pojem. ad.1. co říká diagnostika? ad.2. je to opravdu čidlo? Teď jsem řešil podobný problém \"ABS FAULT\" - Dia potvrdila chybu čidla na pravém zadním kole. Skutečnost prasklá pružina na paknách ruční brzdy, šteft povyjel ze štítu a zůstal viset u čidla ABS = chyba ABS a problém. Dohledání této chyby mě stálo 1800,- Kč (dia, rozebrání, složení adtd.) Zjisti si napřed co chybu generuje a hlavně zda je to pravda. Chyba čidla ještě neznamená, že je čidlo vadné - příčina může být i jinde (prasklý kroužek, nečistota vadný - přerušený kabel k ABS jednotce, atd.) Jen pro orientaci: nové čidlo ABS = cca 1000,- kč výměna kabelu od čidla cca 200,- Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.