Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všem. Potřeboval bych poradit s výměnou čidla abs. Můžete mi někdo poradit jestli to zvládnu sám na zahradě?mám zjištěno na dia že je vadné pravé zadní u nádrže. Pokud s tím má někdo vzkušenost poraďte prosím postup.Díky

Odesláno

ahoj, bolo by dobré keby si napísal o aké auto sa jedná ale predpokladám že o to v podpise. a áno dá sa to spraviť aj doma. je potrebné mať nové čidlo aké potrebuješ zložíš koleso a malo by to ísť. ale môžu sa vyskytnúť malé komplikácie. napr. nebude chcieť ísť von. :papa

Odesláno

Chyba ABS - to je široký pojem.

ad.1. co říká diagnostika?

ad.2. je to opravdu čidlo?

Teď jsem řešil podobný problém \"ABS FAULT\" - Dia potvrdila chybu čidla na pravém zadním kole. Skutečnost prasklá pružina na paknách ruční brzdy, šteft povyjel ze štítu a zůstal viset u čidla ABS = chyba ABS a problém. Dohledání této chyby mě stálo 1800,- Kč (dia, rozebrání, složení adtd.)

Zjisti si napřed co chybu generuje a hlavně zda je to pravda. Chyba čidla ještě neznamená, že je čidlo vadné - příčina může být i jinde (prasklý kroužek, nečistota vadný - přerušený kabel k ABS jednotce, atd.)

Jen pro orientaci: nové čidlo ABS = cca 1000,- kč výměna kabelu od čidla cca 200,-

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...